Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι διαχρονικές αξίες της γυναικείας γκαρνταρόμπας!Το να είστε πάντα κομψή και στιλάτη δε σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδεύετε μία περιουσία για να ανανεώνετε την γκαρνταρόμπα...
σας κάθε χρονιά. Αντίθετα, μπορείτε να επενδύσετε ένα μικρό ποσό σε διαχρονικά κομμάτια που σας κάνουν να είστε πάντα στη μόδα!

Σκούρο τζιν!Τα περισσότερα σκούρα τζιν συνδυάζονται εύκολα: με ένα απλό μπλουζάκι και γόβες ή με ίσια παπούτσια κι ένα πουκάμισο. Επιλέξτε ένα απλό σκούρο μπλε τζιν σε κλασική γραμμή που τονίζει τη σιλουέτα σας και είναι η πάντα εύκολη λύση όταν «πνίγεστε» μέσα στη ντουλάπα σας!

Μπλούζα σιφόν!Μια κοριτσίστικη μπλούζα σιφόν είναι πάντα χαριτωμένη και chic! Συνδυάστε τη με μαύρο παντελόνι και τις αγαπημένες πέρλες-σκουλαρίκια και δε θα πέσετε ποτέ έξω! Το λεπτό του ύφασμα χαρίζει κλάση και γοητεία και μία σίγουρη λύση για όλες τις ώρες.

Κοντό ζακετάκι!Μπορεί να φορεθεί με τόσους πολλούς τρόπους που σίγουρα θα βρείτε έναν να το ταιριάξετε. Είτε ως μια απλή ζακέτα είτε ως σπορ σακάκι, οι επιλογές είναι αμέτρητες. Συνδυάστε το με μια φωτεινή μπλούζα ή με ένα πολύχρωμο κασκόλ και να είστε σίγουρη πως το λουκ σας θα έχει σίγουρη επιτυχία.

Πουκάμισο φόρεμα!Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φοράτε ένα άνετο πουκάμισο-φόρεμα που πάντα κολακεύει τη σιλουέτα σας! Εκείνα τα πρωινά που γκρινιάζετε γιατί «δεν έχετε τίποτα να φορέσετε» αυτό το φορεματάκι είναι η ιδανική λύση. Επιλέξτε ένα απλό σχέδιο και χρώμα για να είναι πάντα διαχρονικό και κάντε τη διαφορά με μία πολύχρωμη μπλούζα!

Πλεκτή ζακέτα!Οι πλεκτές ζακέτες σε κλασικά χρώματα είναι πάντα ευκολοφόρετες και άνετες. Ταιριάξτε τις με ένα φόρεμα ή πάνω από μία funkyμπλούζα και θα έχετε ένα σίγουρο αποτέλεσμα.

Μαύρο υφασμάτινο παντελόνι!Τι πιο διαχρονικό από ένα μαύρο παντελόνι. Κάθε ντουλάπα θα πρέπει να περιλαμβάνει ένα παντελόνι σε κλασική ίσια γραμμή, όχι πολύ στενό έτσι ώστε να κολακεύει τις γυναίκες με λίγα περισσότερα παχάκια. Το μαύρο παντελόνι φοριέται άνετα είτε πρωί είτε βράδυ και μπορείτε να το ταιριάξετε με πληθώρα αξεσουάρ και χρωμάτων!

Χρωματιστή λεπτή ζώνη!Είτε τη συνδυάζετε με ένα φόρεμα, είτε με ένα απλό μπλουζάκι η λεπτή ζώνη χαρίζει μια κομψή σιλουετα και κάνει τη διαφορά σε ένα συνηθισμένο ντύσιμο!

Σκούρα καλσόν!Τα σκούρα αδιαφανή καλσόν μπορούν να κάνουν το πιο κοντό σας φόρεμα εξαιρετικά άνετο αλλά συνδυάζονται άνετα ακόμα και με τις καλοκαιρινές φούστες που τόσο αγαπάτε να φοράτε και το χειμώνα!

Peep-Toe παπούτσια!Τα αγαπημένα μας Peep-Toe φοριούνται άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου: χωρίς καλσόν για τους θερμούς μήνες, με καλσόν για το χειμώνα για ένα ανανεωμένο χειμωνιάτικο look.

Little Black Dress!Το «μικρό μαύρο φόρεμα», είναι το μοναδικό κομμάτι που, σύμφωνα με την Coco Chanel, κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στην ντουλάπα της! Ένα καλοραμένο, απλό μαύροφόρεμα που ταιριάζει στη σιλουέτα


πηγή
http://woman.pathfinder.gr/fashion/812788.html





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου