Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όταν πρόκειται για τον καιρό, το να ζούμε στην Ελλάδα είναι ευλογία. Τα καλοκαίρια γεμάτα ήλιο και χαρά! Τι άλλο να θες;
Το φθινόπωρο και ο χειμώνας φέρνουν και μέρες με βροχή αλλά ποιος νοιάζεται;
Mπορείς να είσαι ακόμα μοντέρνα και cool φορώντας τα ρούχα για βροχή!
Eιμαι σίγουρη ότι στην ντουλάπα σας έχετε τουλάχιστον ένα ζευγάρι γαλότσες!
Kαι ένα αδιάβροχο μπουφάν! Αν όχι, θα πρέπει να πάτε και να αγοράσετε! Δεν είναι μόνο χρήσιμα, αλλά και αρκετά cool! Με το σωστό συνδυασμό ρούχων μπορείς να είσαι και πάλι, η βασίλισσα μιας βροχερής μέρας!Γαλότσες & τζιν. Ο συνδυασμός είναι κλασικός!
O πιο έυκολος τρόπος για να φοράς τις γαλότσες είναι με ένα ζευγάρι skinny τζιν. Προσθέστε λίγο χρώμα με ένα κασκόλ ή μια όμορφη ομπρέλα. Γαλότσες & καλοκαιρινά φορέματα
Είναι μάλλον λίγο ασυνήθιστο styling, αλλά απίστευτα chic. Συνδυάστε τις μπότες με ένα άνετο καλοκαιρινό φόρεμα και μια ζεστή ζακέτα! Γαλότσες & shorts.
Oπως το τζιν έτσι και το σορτς είναι κλασικό!
Eπιλέξτε μια εμφάνιση a la Kate Moss με γαλότσες, ένα σκισμένο καλσόν, τζιν σορτς, ενα t-shirt και ενα δερμάτινο μπουφάν! Γαλότσες & κάλτσες.Oταν πρόκειται για το πώς να φοράτε τις γαλότσες, η κάλτσες είναι ένα “must have”.
Eχω να προτείνω κάλτσες μέχρι το γόνατο που είναι φτάνουν πάνω από το τελείωμα της γαλότσας και έτσι, κάνουν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση. Συνδυάστε με φορέματα και σορτς για ενα cool look!Γαλότσες & καμπαρντίνα.
Eνα άλλο κλασικό ντύσιμο για μια βροχερή μέρα! Συνδυάστε της γαλότσες με μια καμπαρντίνα για μια τέλεια εμφάνιση.
H καμπαρντίνα είναι επίσης μια εύκολη λύση, καθώς μπορείτε να την φοράτε πάνω από κάθε outfit!

Αγοράστε τις μπότες εδώ http://bit.ly/2d7vILK 

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου