Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα φρύδια καθορίζουν την έκφραση του βλέμματος. Κι επειδή μπορούν να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά το πρόσωπο μιας γυναίκας, φροντίστε να είναι καλοσχηματισμένα.Η μόδα στο σχήμα των φρυδιών αλλάζει...


με αποτέλεσμα άλλοτε να φαρδαίνουν και άλλοτε να λεπταίνουν υπερβολικά. Φέτος τα φρύδια είναι γεμάτα και «αγκαλιάζουν» το μάτι.

Αν είναι η πρώτη φορά που αποτριχώνετε τα φρύδια σας, δείξτε προσοχή γιατί, αν αποτριχωθούν σε μεγάλο βαθμό, είναι αδύνατο να ξαναέρθουν στο φυσικό τους σχήμα. Απευθυνθείτε λοιπόν σε κάποια αισθητικό και ζητήστε τη βοήθειά του για να αποκτήσετε το επιθυμητό σχήμα.

Καν' το μόνη σου
Αφού καταλήξετε στο επιθυμητό σχήμα, διατηρήστε το μόνη σας αφαιρώντας μόνο ό,τι περισσεύει από δεξιά και αριστερά. Πότε μην βγάζετε τα φρύδια από πάνω, εκτός αν είναι πολύ παχιά και «καταπιέζουν» το βλέμμα σας.

Σταματήστε τον πόνο
• Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη, τεντώστε το δέρμα ανάμεσα σε δυο δάχτυλα και τραβήξτε την ψίχα με τη φορά που φυτρώνει.
• Περάστε το τόξο του φρυδιού με ένα παγάκι. Η περιοχή θα μουδιάσει και ο πόνος θα είναι λιγότερος.
• Πριν από τη χρήση περνάτε το τσιμπιδάκι με καθαρό οινόπνευμα.
• Αμέσως μετά την αποτρίχωση χρησιμοποιήστε ενυδατική κρέμα.

Βαφές και τατουάζ
Το χρώμα των φρυδιών πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο των μαλλιών σας. Στην αγορά κυκλοφορούν ειδικές συνθέσεις που ανοίγουν ή σκουραίνουν την απόχρωσή τους. Για να είστε σίγουρες για το αποτέλεσμα αφεθείτε στα χέρια του κομμωτή σας. Επίσης σε πολλά κέντρα αισθητικής εφαρμόζεται μόνιμο μακιγιάζ στην περιοχή των φρυδιών με τη μέθοδο του τατουάζ.


πηγή
http://beauty-yiota.blogspot.com/search/label/%CE%A6%CE%A1%CE%A5%CE%94%CE%99%CE%91





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου