Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα αξεσουάρ, όπως όλες μας λίγο-πολύ ξέρουμε, είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για το ντύσιμό μας, δεδομένου ότι μπορούν να αλλάξουν την εμφάνισή μας σημαντικά, προσθέτοντας στην εικόνα μας αυτό που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε.

Αυτό βέβαια έχει δύο πλευρές: είτε να μας δώσουν ....



μια υπέροχη λάμψη, είτε να κάνουν τους γύρω μας να γελούν μαζί μας.

Όλοι οι μεγάλοι σχεδιαστές, στις συλλογές τους για το φθινόπωρο και τον χειμώνα 2009-2010, έδωσαν μεγάλη σημασία σ’ ένα αξεσουάρ, στην ζώνη. Η αλήθεια είναι ότι είχαμε χρόνια να δούμε την προσοχή τους να εστιάζεται με τόση ένταση σ’ αυτό το μικρό αξεσουάρ, που μπορεί να μας κάνει να φαινόμαστε πιο λεπτές και κομψές, δίνοντάς μας παράλληλα την δυνατότητα, να τονίσουμε μια περιοχή του κορμιού μας κι έτσι να κρύψουμε κάποιες ενδεχόμενα άλλες ατέλειες.

Η ζώνη άλλοτε φοριέται για κάποιο πρακτικό σκοπό κι άλλοτε απλά σαν ένα διακοσμητικό στοιχείο. Ανεξάρτητα όμως του σκοπού για τον οποίο την χρησιμοποιούμε, πρέπει πάντα να είμαστε πολύ προσεκτικές στην επιλογή του ύφους της ζώνης που φοράμε.

Όπως συμβαίνει με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ που διαλέγουμε για το ντύσιμό μας, έτσι και κάθε ζώνη έχει το δικό της στιλ με αποτέλεσμα να ταιριάζει σωστά με συγκεκριμένα ρούχα. Γι’ αυτό, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο πως θα διαλέξουμε τη ζώνη που θα φορέσουμε.

Ας δούμε λοιπόν τις τάσεις της φετινής μόδας για το φθινόπωρο και τον χειμώνα για τις ζώνες.

Η ζώνη κόσμημα

Συνήθως ξεκινάμε από τα κλασικά σχέδια, αλλά αυτή τη φορά θέλω να αρχίσω από τα ομορφότερα και πιο περίπλοκα.



πηγή
http://beauty-yiota.blogspot.com/2009/10/blog-post_3658.html






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου