Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Διαφορετικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφορετικούς τρόπους όταν επιλέγουν δώρα. Μερικοί στα τυφλά πάνε για ψώνια, αγοράζουν όλα όσα τους αρέσουν ή και ότι βρουν. Άλλοι πάλι σκέφτονται με προσοχή τι να αγοράσουν και ξεκινάνε τις αγορές πολύ πριν τις γιορτές. Εσείς τι πιστεύετε; Ποια περίπτωση είναι καλύτερη;
Κατά την άποψή μας, η κάθε περίπτωση έχει τα συν της. Γι' αυτό και σας καλούμε να τις ενώσετε. Αυτό είναι πολύ απλό. Πρώτα σκεφτείτε τι δώρα θέλετε να αγοράσετε στους αγαπημένους σας και λίγες μέρες πριν τη γιορτή πηγαίνετε για ψώνια. Γιατί λίγες μέρες πριν ...

τη γιορτή? Επειδή τέτοιες μέρες τα καταστήματα διαθέτουν μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων.

Εμείς με τη σειρά μας, ακολουθώντας τις συμβουλές διαφόρων ωροσκόπων, σας προσφέρουμε μερικές συμβουλές – τι θα είναι καλύτερο να χαρίσετε ή να μην χαρίσετε σε ανθρώπους διαφορετικών ζωδίων. Έτσι λοιπόν έχουμε:

Ιχθύς:
Μπορείτε να τους χαρίσετε κάτι πικάντικο όπως για παράδειγμα ένα μπουκάλι καλό κρασί, κάτι κλασικό όπως συλλογή ποιημάτων αγαπημένου συγγραφέα. Άτομα μ' αυτό το ζώδιο θα χαρούν να πάρουν για δώρο ένα CD με τα αγαπημένα τους τραγούδια ή ένα DVD με ταινία με βαθύ νόημα. Γιατί αυτό; Επειδή οι ιχθύες είναι από τη φύση τους στοχαστικοί και ήσυχοι. Ως εκ τούτου κάθε τι που δημιουργεί περιττό και άχρηστο θόρυβο όπως πυροτεχνήματα, δυναμιτάκια και διάφορα αστεία δώρα, συνιστούμε να μην χαρίζετε. Γιατί ένα τέτοιο δώρο μάλλον δεν θα εκτιμηθεί.

Κριός:
Σε αντίθεση με τους ιχθύες, θα ικανοποιηθούν με οτιδήποτε κάνει φασαρία, χτυπάει, κουνιέται. Άτομα αυτού του ζωδίου λατρεύουν να παίρνουν για δώρο αθλητικά είδη, επειδή από τη φύση τους λατρεύουν τη κίνηση και δεν κάθονται σε μία θέση. Δώρα όπως σερβίτσια, κρυστάλλινα βάζα, γλάστρες ακόμα και με πολυδάπανο περιεχόμενο δεν θα τους αρέσουν. Με μία λέξη, διαλέγοντας δώρο για τους κριούς, μην αγοράζετε πράγματα που χαλάνε εύκολα και σπάνε.

Ταύρος:
Εδώ θα πρέπει να ξοδευτείτε γιατί οι ταύροι, ως σοβαρά και πρακτικά άτομα, σπάνια χαίρονται με φτηνά δώρα. Εάν για παράδειγμα χαρίζετε σοκολατάκια, αυτά θα πρέπει να είναι από τα πιο ακριβά, ποιοτικά και ακόμα καλύτερα αν μέσα στο κουτί θα υπάρχει κι ένα χαρτονόμισμα. Ένα μπαλόνι και μια ευχητήρια κάρτα, όσο πολύτιμες και ζεστές κι αν είναι οι ευχές, δε θα θεωρηθούν καν ως δώρα.

Δίδυμοι:
Αυτά τα άτομα θα λατρέψουν οτιδήποτε έχει σχέση με την πληροφόρηση και ενημέρωση. Γι' αυτό άφοβα χαρίστε τους mp3 player, DVD, βιβλία και CD. Πληρώστε συνδρομή ενός χρόνου ή εξαμήνου για κάποιο αγαπημένο τους περιοδικό. Επίσης δε θα αφήσει αδιάφορο τους δίδυμους “αξεσουάρ” για υπολογιστές όπως mousepad, USB flash, εξωτερικοί σκληροί δίσκοι κλπ. Μην τους χαρίζετε ρολόι γιατί θα συνεχίσουν να αργούν παντού και πάντα.

Καρκίνος:
Με σιγουριά μπορούμε να πούμε ότι θα τους αρέσει οτιδήποτε έχει σχέση με τα κουζινικά και τη φύση – σετ μαχαιροπίρουνα, κουτάλες, φυτά σε γλάστρες, ικεμπάνες, διάφορες συνθέσεις από υλικά της φύσης. Επίσης ένας γνήσιος καρκίνος θα λατρέψει οτιδήποτε μαλακό και χνουδωτό του χαρίσετε – κασκόλ, σάλι, μάλλινη ζακέτα κλπ. γιατί απλός τους αρέσει η ζέστη. Είναι εντελώς αδιάφοροι για τις μπάλες και τα μπαλόνια – γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να αναπηδήσει κι αν αυτό βγάζει και ήχο – είναι ότι χειρότερο.

Λέων:
Ο βασιλιάς των ζώων. Γι' αυτό όλα πρέπει να είναι στο ανάλογο επίπεδο. Ιδανικό δώρο θα είναι γι' αυτούς ένα κόσμημα αλλά από πολύτιμα μέταλλα όπως χρυσός ή στην χειρότερη περίπτωση ασήμι. Καλλυντικά και αρώματα αλλά μόνο των κορυφαίων κατασκευαστών. Σικάτη και όμορφη συσκευασία επιβάλλεται. Αποφύγετε να τους χαρίζετε οτιδήποτε έχει σχέση με τις οικιακές δουλειές – τηγάνια, κατσαρόλες, ποτήρια (αν δεν είναι κρασοπότηρα από καθαρό κρύσταλλο) κλπ. Τέτοιο “φτηνιάρικο” δώρο όχι απλά δεν θα αρέσει αλλά ουδέποτε και θα χρησιμοποιηθεί από ένα γνήσιο και ιδιότροπο λιοντάρι.

Παρθένος:
Αυτό το ζώδιο είναι εντελώς αντίθετο από τον λέων σε ότι έχει σχέση με τα δώρα. Ίσως να είναι το πιο εύκολο ζώδιο. Μπορείτε να τους χαρίσετε ότι θέλει η ψυχή σας υπό έναν και μόνο όρο: χαρίζουμε μόνο αυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Από αναπτήρα ή στυλό έως κοκαλάκια και τσιμπιδάκια. Και σε καμία περίπτωση δεν ξοδεύουμε τα λεφτά μας σε διάφορα σουβενίρ και διακοσμητικά μικροαντικείμενα – τέτοια πράγματα δεν θα τους αρέσουν αφού είναι πρακτικά και οικονομικά άτομα που δεν συγχωρούν την ανούσια σπατάλη χρημάτων.

Ζυγός:
Το πιο αμφιλεγόμενο και απρόβλεπτο ζώδιο. Εδώ η βασική αρχή είναι η ομορφιά και κομψότητα σε όλα. Και συγκεκριμένα τα μικροαντικείμενα και σουβενίρ θα είναι ότι πρέπει. Προσπαθήστε να διαλέξετε τέτοιο δώρο ώστε ο παραλήπτης του να εντυπωσιαστεί, κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο, παρόλο που έτσι φαίνεται. Πρωτοτυπία – είναι κάτι που πραγματικά θα εκτιμήσει ένας ζυγός. Συνεπώς, όχι στα κλασικά δώρα όπως τριαντάφυλλα, σοκολατάκια και άλλα παρόμοια.

Σκορπιός:
Χαρίστε τους οτιδήποτε παραμυθένιο, μυστηριώδες και μαγευτικό για παράδειγμα μια διακοσμητική μαγική μπάλα ή διακοσμητικά κρύσταλλα. Συσκευάστε έναν πολύτιμο λίθο σε κούτα από τηλεόραση. Άνθρωποι που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο λατρεύουν τέτοιου είδους εκπλήξεις. Μην δωρίζετε σε σκορπιούς μαντήλια, πετσέτες, κάλτσες, ποτήρια κλπ. Αυτά τα δώρα τους προσγειώνουν.

Τοξότης:
Λάτρης του αθλητισμού όπως και ο κριός. Η επιλογή του δώρου είναι εύκολη και απλή. Ξεκινά από μία μπάλα ποδοσφαίρου ή ένα αστείο, χιουμοριστικό δωράκι και φτάνει μέχρι ένα βιβλίο ή DVD με οποιαδήποτε ταινία αλλά όχι ψυχολογικά βαριά. Μην χάνετε τον καιρό σας αναζητώντας ακριβό στυλό ή αναπτήρα. Ανεξαρτήτως από το ποσό πολύ θα κοστίσουν αυτά τα δώρα, θα χαθούν μέσα σε λίγες μέρες. Ακόμα κι αν δε χαθούν είναι απίθανο να χρησιμοποιηθούν ποτέ.

Αιγόκερος:
Διαλέγοντας δώρο γι' αυτό το ζώδιο, πρώτα απ' όλα να θυμάστε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρακτικοί, δεύτερον εργατικοί και τρίτον σχολαστικοί. Με σιγουριά χαρίστε τους ημερολόγια, σημειωματάρια, σετ για ράψιμο ή κέντημα. Να έχετε σαν σύνθημα τη φράση: μακριά τα ανούσια και άχρηστα πράγματα όπως σουβενίρ και διακοσμητικά μικροαντικείμενα που δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Υδροχόος:
Ο πιο fan των ζαχαρωτών και γλυκών. Συνήθως έχει πολλά χόμπι, κυρίως του “παράλληλου κόσμου”. Γι' αυτό χαρίζοντάς τους γλυκά προσθέστε κι ένα βιβλίο με αστρολογικό θέμα ή επιστημονικής φαντασίας. Κάνοντας δώρο να θυμάστε ότι οι Υδροχόοι λατρεύουν όταν κάποιος μοιράζεται τη χαρά τους. Ως εκ τούτου, για το δικό σας συμφέρον, μην τους δωρίζετε κάτι το οποίο δε θα μπορέσουν να μοιραστούν με τους φίλους τους.

Λοιπόν, και τώρα ήρθε η ώρα να πάτε στα μαγαζιά και να ξεκινήσετε την αναζήτηση. Ελπίζουμε πως οι συμβουλές μας σας βοήθησαν και διευκόλυναν την επιλογή του κατάλληλου δώρου. Στο κάτω κάτω να θυμάστε ότι το βασικότερο δεν είναι το ίδιο δώρο αλλά η κίνηση.


πηγή
http://woman-life.ucoz.com/publ/42-1-0-337






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου