Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα αρώματα αναπτύσσονται σε «νότες», νότες κορυφής –η πρώτη εντύπωση του αρώματος, νότες καρδιάς –αναπτύσσονται μετά από 15 λεπτά περίπου και τέλος οι νότες βάσης, οι οποίες θα αναδυθούν μετά από μία ώρα περίπου ή και περισσότερο. Οι νότες βάσης είναι αυτές...

που θα έχουν την μεγαλύτερη διάρκεια και θα υπερισχύσουν ως το «αποτύπωμα» του αρώματος, οπότε αυτές είναι και οι σημαντικότερες σ’ ένα άρωμα.

Αξίζει να αγοράσετε το αφρόλουτρο και την ενυδατική κρέμα, του αγαπημένου σας αρώματος και να τα χρησιμοποιείτε τις πρωινές ώρες και στη συνέχεια για το απόγευμα και το βράδυ, να χρησιμοποιείτε το άρωμα μόνο του.

Το υπερβολικά πολύ άρωμα, δεν είναι και ότι καλύτερο για τον διπλανό σας. Ένας ψεκασμός στον λαιμό ή πίσω από τα γόνατα, είναι αρκετός και έτσι οι διπλανοί σας θα σας πλησιάζουν εύκολα, χωρίς να πνίγονται από το άρωμά σας.. Αποφύγετε την χρήση του αρώματος πίσω από τα αυτιά, καθώς όταν ιδρώσετε δεν θα αφήνετε πίσω σας το άρωμά σας, αλλά μία «παράξενη» μυρωδιά!

Επίσης, προσοχή με την χρήση του αρώματος όταν φοράτε κοσμήματα (ιδιαίτερα faux bijou). Μερικές φορές το μέταλλο μπορεί να έρθει σε αντίδραση με τα έλαια του αρώματος και να προκληθεί ερεθισμός του δέρματος.

Οι ακτίνες UVA σε συνδυασμό με ορισμένα αρώματα (όχι όλα), μπορούν επίσης να προκαλέσουν ερεθισμούς, οπότε όταν ετοιμάζεστε για την παραλία, μην βάλετε άρωμα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καλοκαιρινό άρωμα χωρίς οινόπνευμα (για να είστε σίγουρες, αλλά και πάλι με προσοχή και σε σημεία που δεν θα εκτεθούν άμεσα στον ήλιο). Και μιας και μιλάμε για τον ήλιο, την καλοκαιρινή περίοδο να προτιμάτε τις ελαφρότερες (καλοκαιρινές) εκδόσεις των αρωμάτων, καθώς με την ζέστη οι πόροι διαστέλλονται και η απορρόφηση του αρώματος είναι μεγαλύτερη, οπότε και το άρωμα γίνεται πιο έντονο. Αρκετοί οίκοι βγάζουν καλοκαιρινές εκδόσεις των καλύτερων αρωμάτων τους. Δοκιμάστε τες.


πηγή
http://e-aroma.gr/blog/fragrance_tips/




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου