Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μερικές το μισούν άλλες το αγαπούν παντοτινά, το animal print και πιο συγκεκριμένα το λεοπάρ (αυτό με τις βούλες) είναι σαν το σούσι: ή το πας ή δεν το πας. Θα λέγαμε ότι είναι συνυφασμένο με κιτς εμφανίσεις περασμένων δεκαετιών αλλά και με τη μεσογειακή θηλυκότητα τύπου ...
Monica Belucci και Catherine Deneuve. Το λεοπάρ φέτος έκανε αρχικά την εμφάνιση του στις πασαρέλες μεγάλων σχεδιαστών όπως οι Oscar De La Renta, Dolce&Gabbana, DSquared2, Barbara Bui και Blumarine για να εμπλουτίσει λίγο αργότερα τις εμφανίσεις διάσημων κυριών με άπλετο στιλ, μέχρι και η θεά της μόδας Anna Wintour το τίμησε! (βλέπε το slideshow). Το συμπέρασμα; Αν το υποστηρίζεις τρέξε αμέσως για λεοπάρ ανανέωση! Έχοντας βέβαια υπόψη τα παρακάτω:


1. Όχι υπερβολές, δηλαδή ξεχάστε το total look “me tarzan you Jane”.
2. Δώστε έμφαση στα αξεσουάρ που παραπέμπουν στη δεκαετία του 40´και που προσδίδουν κομψότητα όπως τα ψηλά λεοπάρ γάντια.
3. Τολμήστε στα έντονα χρώματα του λεοπάρ όπως το μπλε ηλεκτρίκ, το κίτρινο και το φούξια που τόσο έκανε μόδα ο οίκος Lanvin. Είναι νεανικά και θα τα βρείτε εύκολα σε καταστήματα με λογικές τιμές.
4. Όταν φοράτε λεοπάρ φροντίστε τα υπόλοιπα κομμάτια του ντυσίματος να είναι κομψά και low profile για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα.



http://www.myself.gr/Article/Trend-animal-print/47-5585.html


follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου