Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα χρωματιστά παντελόνια είναι και φέτος στην μόδα! Τολμήστε τα! Ένα από τα πιο fashion outfits που επιβάλλεται να βάλουμε στη γκαρνταρόμπα μας φέτος την Άνοιξη είναι τα χρωματιστά παντελόνια. Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες...
της ημέρας και να τα συνδυάσετε με όλων των ειδών τα παπούτσια.
Το κίτρινο χρώμα στο παντελόνι είναι must για την Άνοιξη! Ένα από τα λατρεμένα χρώματα της Άνοιξης είναι φυσικά το κίτρινο. Είτε το στυλ σου είναι αρκετά τολμηρό είτε όχι, συνδύασε το κίτρινο παντελόνι σου με ένα λευκό τοπ ή πουκάμισο και άσε τους γύρω να σε χαζεύουν για το στυλ σου!
Αγαπημένη επιλογή χρώματος για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι φαίνεται να είναι και αυτή του μπλε. Το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας φαίνεται να κυριαρχεί στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας απογειώνοντας στιλιστικά τις μέρες μας.
Τα palazzo pants φαίνεται να κερδίζουν την προτίμηση μας και φέτος την Άνοιξη. Άλλωστε οι παντελόνες εκτός του ότι μας προσφέρουν άνεση παράλληλα μας χαρίζουν στυλ και φινέτσα όποια της ημέρας και αν επιλέξουμε να τις προτιμήσουμε!
Τί θα έλεγες λοιπόν φέτος να προτιμούσες μια παντελόνα σε υπέροχη πράσινη απόχρωση για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές βόλτες σου?
Εάν το στυλ σου είναι πιο εκκεντρικό, σου προτείνουμε να προτιμήσεις ένα χρωματιστό παντελόνι σε ζωηρή μωβ απόχρωση. Συνδύασε το με ένα shirt σε έντονη κοραλλί απόχρωση και ολοκλήρωσε το look σου με ένα super στιλάτο φουλάρι! Εσείς κορίτσια θα προτίμησετε ένα χρωματιστό παντελόνι φέτος την Άνοιξη;
http://brandsgalaxyfashion.com

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου