Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι άντρες που κάνουν συχνότερα σeξ έχουν την τάση να ζουν περισσότερο - Οι γυναίκες που απολαμβάνουν τη...
σeξοuαλική τους ζωή μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και επτά ή οκτώ χρόνια περισσότερα από αυτούς που αδιαφορούν για το σeξ. Μπορεί τελικά το σeξ να μην καίει τόσες θερμίδες αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα παρατήσετε. Τον τελευταίο καιρό οι επιστήμονες έχουν αρχίσει να διαφωνούν για το συγκεκριμένο θέμα.
Παλιότερα γνωρίζαμε πως το σεξ είναι μια πολύ καλή δραστηριότητα για να χάνεις θερμίδες, αλλά πλέον ξεπηδούν όλο και περισσότερες έρευνες, οι οποίες υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο.
Σίγουρα η αλήθεια θα βρίσκεται κάπου στη μέση αλλά μέχρι να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της ας παραθέσουμε μερικούς λόγους για τους οποίους θα προτιμούσαμε το σεξ από τη γυμναστική:
Και το να σκέφτεστε το σeξ, κάνει καλό στο μυαλό
Το 2009 ο Jens Forster, ανακάλυψε πως οι υποψήφιοι εξεταζόμενοι που σκέπτονταν το σeξ τα πήγαν πολύ καλύτερα σε ερωτήσεις που απαιτούσαν κριτική σκέψη στις εξετάσεις, από αυτούς που είχαν βγάλει το σeξ από το μυαλό τους Σας βοηθάει να ζείτε περισσότερο
Μια έρευνα που δημοσιεύτηκε το 1993, υποστήριξε πως το σεξ είναι σύμμαχος της μακροζωίας. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως οι άντρες που κάνανε συχνότερα σεξ είχαν την τάση να ζουν περισσότερο, ενώ οι γυναίκες που δήλωσαν πως απολαμβάνουν τη σeξουαλική τους ζωή μπορούσαν να κερδίσουν μέχρι και επτά ή οκτώ χρόνια περισσότερα από αυτούς που αδιαφορούσαν για το σeξ.
Ελαττώνει τον πόνο
Η ορμόνη αυτή, η οξυτοκίνη, που εκκρίνεται κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι πραγματικός εφιάλτης για τον πόνο. Ένας σεξολόγος ονόματι Beverly Whiple, το 1985 διαπίστωσε ότι στις γυναίκες που είχαν έρθει σε οργaσμό, το όριο ανοχής του πόνου και το όριο ανίχνευσης του πόνου αυξήθηκε 74,6% και 106,7% αντίστοιχα.
Ελαττώνει το στρες
Αρκετές έρευνες που έχουν γίνει στο παρελθόν έχουν αποδείξει πως όσοι κάνουν συχνά σeξ έχουν χαμηλότερη πίεση σε αγχώδεις καταστάσεις από ότι αυτοί που δεν κάνουν και τόσο συχνά.
Bοηθάει στον ύπνο
Οι ενδορφίνες που εκκρίνονται κατά τη διάρκεια του σeξ βοηθάνε τον οργανισμό να χαλαρώσει και προσφέρουν έναν καλύτερο ύπνο μετά από αυτό.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου