Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το βλέμμα των ανδρών προδίδει το σεξουαλικό ενδιαφέρον, ενώ το γυναικείο δεν φαίνεται να συσχετίζεται με τις ερωτικές σκέψεις. Αυτό καταδεικνύει....
μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησαν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Λίνκολν και δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sex Research». Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Δρ Γκουό, είχαν και παλαιότερα διαπιστώσει ότι, όταν οι νεαροί άνδρες κοιτάζουν φωτογραφίες συνομήλικων γυναικών, το βλέμμα τους εστιάζει στο στήθος και την περιοχή της μέσης και των ισχίων.

Όπως εξηγούν, αυτό δικαιολογείται, καθώς το στήθος σηματοδοτεί την ερωτική ωριμότητα των γυναικών, ενώ η μέση και τα ισχία δείχνουν την ικανότητά της να γίνει μητέρα.

Ωστόσο, οι άνδρες δεν έχουν το ίδιο οπτικό πρότυπο, όταν κοιτούν γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας ή παιδιά.

Για τις ανάγκες της μελέτης, οι ερευνητές έδειξαν σε 30 άνδρες και γυναίκες, 18 έως 25 ετών, εικόνες ντυμένων παιδιών, ενηλίκων περίπου 20 ετών, ατόμων άνω των 35 ετών και προσώπων 40 ετών και άνω, ενώ κατέγραφαν με ειδική συσκευή την κίνηση των ματιών τους.



Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτηματολόγιο για τις ερωτικές τους προτιμήσεις, τις ερωτικές τους αναστολές και παρορμήσεις ή την πιθανότητα ερωτικού ρίσκου.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι οι άνδρες που ανέφεραν μεγαλύτερη ερωτική παρόρμηση ή ρίσκο κοιτούσαν για περισσότερη ώρα την περιοχή του στήθους, της μέσης και των ισχίων, όσων γυναικών ήταν περίπου 20 ετών, αλλά όχι των κοριτσιών ή των μεγαλύτερων απ’ αυτούς γυναικών.

Αντίθετα, στις γυναίκες δεν ίσχυε αυτό, καθώς, σύμφωνα με τους ερευνητές, όσο πιο παρορμητική είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερο συγκρίνει το σώμα της με αυτό άλλων γυναικών, με αποτέλεσμα το βλέμμα της να μην αποκαλύπτει το ερωτικό της ενδιαφέρον


http://www.newsnowgr.com/article/561537/ti-apokalyptei-to-vlemma-ton-andron.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου