Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Και καλύτερα να τρέξετε μακριά... Ναι κορίτσια είναι γεγονός: Χωρίς τους...
άντρες, όσο κι αν τους βρίζουμε και όσο κι αν τους κατηγορούμε για τα πάντα,δεν μπορούμε να ζήσουμε! Είναι στη φύση, στο DNA μας και τελοσπάντων ένας κόσμος μόνο με γυναίκες θα ήταν πολύ, μα πάρα πολύ βαρετός!
Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι είναι καλοί, χρυσοί και γλυκούληδες, είναι και κάποιες φορές που κυριολεκτικά θέλουμε να τους σπάσουμε το κεφάλι, διότι η συμπεριφορά και ο τρόπος σκέψης τους είναι τις περισσότερες φορές ακατανόητος για εμάς τα... κορίτσια!
Ακόμα χειρότερα δε, αν πέσουμε στον έpωτα κάποιου, τον οποίο και εύκολο άνθρωπο ή σχεσάκια δεν λες! '
Έλα όμως που κι εμείς αγαπάμε τα δύσκολα και όσο αυτός μας ταλαιπωρεί τόσο εμείς κολλάμε! Το μυστικό λοιπόν, είναι να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τους... μπαγαπόντηδες με την πρώτη ματιά! Δηλαδή, μπορεί να φαίνεται το καλύτερο παιδί, αλλά εσύ να έχεις την ικανότητα να το πας ένα βήμα παραπέρα το θεματάκι και να είσαι σε θέση να πεις αν τελικά με τον άνθρωπο αυτό θα κάνετε σχέση ή θα είστε μόνο sεx και όλα καλά!
Παρακάτω λοιπόν, σας έχουμε κάποιους τύπους αντρών, οι οποίοι όσο κι αν χτυπιέστε σχέση δεν πρόκειται να κάνουν! Ή τουλάχιστον όχι πριν τα 50...
1. Ο νάρκισσος
Δύσκολη περίπτωση για τον εξής απλούστατο λόγο: Είναι τόσο αφοσιωμένος και εpωτευμένος με τον εαυτό του, που δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στη διαδικασία να βάλει κάποιο άλλο άτομο πάνω από εκείνον και την καλοπέρασή του! Αφήστε δε, που θεωρεί ότι όλοι και στην προκειμένη όλες, είναι κατώτερές του, οπότε το μόνο που κάνει είναι να χαρίζει λίγες στιγμές ηδovής, όπως εκείνος πιστεύει, στις άμοιρες γuvαικούλες που τον παρακαλάνε, και μετά απλά να επιστρέφει στο... εργένικο ησυχαστήριό του! Σκληρό πράγμα η γοητεία!
2. Το μεγάλο-παιδί
Εδώ νομίζουμε είναι σαφές το γιατί δεν θέλει να κάνει σχέση και μάλλον, αν κρίνουμε από τα δεδομένα, δεν μπορεί κιόλας! Είναι ο τύπος του άντρα που μένει ακόμα με τους δικούς του, βασικά στις μέρες μας δεν είναι κριτήριο αυτό καθότι διάγουμε και δύσκολους καιρούς, δεν έχει καμία απολύτως ανεξαρτησία, τα περιμένει όλα από τους άλλους, και ακόμα και άνεργος αν είναι, περιμένει από τον μπαμπά να του βρει δουλειά! Υποστηρίζει ότι βολεύεται και με τα λίγα, ότι δεν έχει μεγάλα όνειρα για τον εαυτό του και ότι για κανένα λόγο δεν μπορεί να αποχωριστεί τα γεμιστά της μαμάς του! Άδικο δεν έχει, αλλά σκεφτείτε ότι στα ραντεβού σας θα την βγάζετε με περιπτερόμπιρες, θα σας φάνε οι συγκοινωνίες και τα πέρα δώθε και φυσικά αν δεν μένετε κι εσείς μόνη, το sεx θα είναι με το σταγονόμετρο!
3. Ο ανικανοποίητος
Το είδος αυτό είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το προηγούμενο, αλλά και καλό δεν το λες! Είναι ο άντρας ο οποίος τρέχει όλη μέρα και παντού, θέτει μονίμως νέους στόχους, τους οποίους συνήθως τους καταφέρνει ενώ την προσωπική του ζωή τη στριμώχνει κάπου, αραία και που, στην καλύτερη γιατί στη χειρότερη την έχει εντελώς ξεχασμένη! Είναι ικανός και έξυπνος αλλά η καραμέλα, ότι έχω τόσα πράγματα να κάνω ακόμη στη ζωή μου και δεν υπάρχει λόγος να κάνω σχέση από τώρα, ενώ είναι 35, καταντάει κουραστική και σίγουρα δεν έχει κάτι να σας προσφέρει. Εκτός αν κάνετε υπομονή για να τον γηροκομήσετε.
4. O γόης Θυμάστε τον Jude Law ως Alfie;
Θα μας πείτε τώρα πώς είναι δυνατόν να το ξεχάσετε... Ε σε κάτι τέτοιο αναφερόμαστε! Είναι ο τύπος ο οποίος για κάποιο αλλόκοτο λόγο είναι ακαταμάχητος, είναι βέβαια και ωραίος, χωρίς όμως να έχει τους άψογους τρόπους ή την τεράστια οικονομική άνεση. Γνωρίζει τα σωστά άτομα και ως διά μαγείας οι γυναίκες πίνουν νερό στο όνομά του. Είναι και καλός εραστής βέβαια, αλλά βρε κορίτσια, πως περιμένετε ένας τέτοιος άντρας να παραμείνει σε σχέση για πάνω από δύο εβδομάδες; Αφενός θα σας βαρεθεί σύντομα και αφετέρου όλο και κάποιος πιο sεxy και νέος πειpασμός θα υπάρξει για να του κινήσει το ενδιαφέρον!
5. Αυτός που τις θέλει όλες
Σίγουρα θα έχετε ακούσει τη φράση, υπάρχουν τόσο ωραίες γυναίκες εκεί έξω γιατί να περιορίζομαι στην μία; Ε λοιπόν τη φράση αυτή την έχουν σημαία και με αυτή πορεύονται! Δεν μπορούν να δεχτούν έστω και σαν αστείο ότι για τον επόμενο μήνα, χρόνο ή τελοσπάντων κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα, θα κάνουν sεx με την ίδια γυναίκα! Γι' αυτό λοιπόν, οι άντρες αυτοί, αφού πρώτα τσεκάρουν αρκετές, και έχουν ταυτόχρονα και 2 και 3 και 4, τελικά, και αν απλά θέλουν να αράξουν κάνουν την πιο σοφή και λιγότερο επικίνδυνη επιλογή. Τονίζουμε ότι οι άντρες αυτοί δεν είναι καν ωραίοι...
 queen.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου