Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όταν σκέφτεστε το καλοκαίρι στο μυαλό σας σίγουρα έρχονται τα υπέροχα σορτσάκια, τα οποία σας επιτρέπουν να δείξετε τα...
υπέροχα, καλλίγραμμα, μαυρισμένα πόδια σας. Ένα ζήτημα όμως που προκύπτει όταν επιλέγουμε να κάνουμε την εμφάνισή μας με ένα σορτς είναι ποιο ζευγάρι παπούτσια θα συνδυάσουμε. Ετοιμάσαμε για εσάς μερικές συμβουλές ώστε πάντα να επιλέγετε το σωστό ζευγάρι!

Τα loafers είναι μια πολύ καλή επιλογή για να φορέσετε με το σορτς σας ειδικά εάν πρόκειται για ένα vintage look. Συνδυάστε το άνετο σορτσάκι σας με ένα κοντομάνικο floral πουκάμισο και ολοκληρώστε το look σας με ένα εντυπωσιακό κολιέ στο λαιμό σας.

Τα σανδάλια σας, τα οποία σας προτείνουμε να είναι σε ασημί ή σε χρυσό χρώμα για να ταιριάζουν με τα πάντα, είναι τα τέλεια παπούτσια για να συνδυάσετε με το σορτς σας. Το αγαπημένο μας ντύσιμο, το οποίο και σας προτείνουμε, είναι να φορέσετε το λευκό σορτσάκι σας με μία μαρινιέρα και να ολοκληρώσετε το look σας με ένα κόκκινο φουλάρι στο λαιμό και μία ψάθινη μεγάλη τσάντα.

Το denim σορτσάκι σας φορέστε το με τα φθαρμένα σταράκια σας και ένα απλό oversized t-shirt. Ολοκληρώστε το casual look σας με μια τσάντα σε έντονο χρώμα και προτιμήστε ένα φυσικό μακιγιάζ και απλό χτένισμα.

Στη βραδινή σας έξοδο προτιμήστε να φορέσετε τα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας. Αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξετε ώστε να μη δείχνει φθηνό το ντύσιμό σας είναι το σορτσάκι σας να μην είναι πολύ κοντό και σίγουρα το top που θα επιλέξετε να φορέσετε σε καμία περίπτωση να μην έχει αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Οι μπαλαρίνες σας ταιριάζουν απόλυτα με το σορτς σας. Για μια κομψή εμφάνιση επιλέξτε να τις φορέσετε με μια φαρδιά βερμούδα, η οποία θα φθάνει πάνω από το γόνατο και ένα top.

news.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου