Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η Κα Τοξότης θα μπορούσε να είναι η ιδανική σας αγαπημένη αν είχατε πάντα ονειρευτεί μια γυναίκα που να έχει θαυμάσια αίσθηση χιούμορ, να είναι αιώνια...
αισιόδοξη, και αρκετά προετοιμασμένη να είναι "της παρέας" και να συμμετέχει σ όλες τις δραστηριότητες που σας αρέσουν.
Αν είστε προετοιμασμένος να ανεχθείτε κάποια τόσο ακατάστατη που πιθανώς να έκανε τη μητέρα σας να σηκώσει τα χέρια ψηλά με τρόμο, κάποια που φέρνει να της τελειώνουν τα χρήματα όταν έχετε ξεχάσει να πάρετε απ την τράπεζα, κι αν ψάχνατε για μια γυναίκα ανεξάρτητη αλλά και έτοιμη να παραιτηθεί από πολλά όταν σας ερωτευτεί - τότε μην ψάχνετε παραπέρα.
Το θέμα της "ανεξαρτησίας" πρέπει να το λάβετε υπ όψη σας σοβαρά. Ίσως να νομίζετε ότι πολλές γυναίκες υποκρίνονται τις πολύ ανεξάρτητες για να μη δείχνουν ότι θέλουν να σας παγιδέψουν - και ότι σύντομα θα τις έχετε όπου θέλετε αν καταφέρετε να αιχμαλωτίσετε την καρδιά τους.
Όχι όμως και με την Τοξότη, γιατί είναι πραγματικά ένα ελεύθερο πνεύμα. Δεν της αρέσει καθόλου να νοιώθει παγιδευμένη, περιορισμένη, και να κάνει μια ανιαρή ζωή....
Είναι ο τύπος της γυναίκας που πραγματικά θα ήταν έτοιμη να διακόψει μια σχέση αν αισθανόταν ότι ο αγαπημένος της δεν καταλάβαινε τον τρόπο που σκέφτεται και αισθάνεται, ειδικά αν είναι αποφασισμένη να κάνει ένα σωρό πράγματα πριν κατασταλάξει. Πως όμως να κατασταλάξει μια τοξότης χωρίς να έχει την ευκαιρία να ταξιδεύει όσο συχνά μπορεί;
Ίσως να γνωρίζετε Τοξότες που προτιμούν να μένουν στο ίδιο μέρος όλη τους τη ζωή, αλλά θα ήθελα να δω τα ωροσκόπια τους, γιατί είναι σίγουρο ότι θα υπάρχει επιρροή από τον ωροσκόπο, τη Σελήνη και τους άλλους πλανήτες στα δικά τους ατομικά ωροσκόπια. Δεν προσπαθώ να σας πω ότι αν κατακτήσετε την καρδιά μιας γυναίκας Τοξότη θα βρεθείτε με μια γυναίκα που θα απιστήσει όταν γυρίσετε την πλάτη σας.
Δεν της χρειάζεται να παραδοθεί σε σεξουαλικές περιπέτειες, κι αν είσθε ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον και ικανοποιείτε τις σεξουαλικές της ανάγκες με κάθε τρόπο, είναι απίθανο να πάει στο κρεβάτι με οποιονδήποτε άλλον!
Αυτό που πρέπει να θυμάστε με τη γυναίκα Τοξότη είναι ότι απεχθάνεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον την καθημερινή ρουτίνα που πιθανώς να είναι η αιτία που παραγεμίζει τη ζωή της με τόσες διαφορετικές δραστηριότητες. Είναι ο τύπος της γυναίκας που άλλες γυναίκες συχνά ζηλεύουν - πάντα φαίνεται να ακτινοβολεί έναν αέρα θετικότητας.
Βεβαίως, πρέπει να υπάρχουν στιγμές που αισθάνεται κι αυτή κατάθλιψη, αλλά συχνά δεν θα το καταλαβαίνετε, και αν δείτε σημάδια απελπισίας θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός λόγος. Πράγματα που δημιουργούν στους υπόλοιπους από μας κατάθλιψη και ψυχικό πόνο, τη γυναίκα Τοξότη δεν την απασχολούν.
Δεν θα την δείτε συχνά να κλαίει, αλλά αν είναι δυστυχισμένη, σιγουρευτείτε ότι δεν είναι από δικό σας λάθος. Κάτι άλλο για την αγαπημένη σας Τοξότη είναι, ότι δεν θα σας πει ποτέ ψέματα.
Η αλήθεια είναι ότι η Τοξότης είναι μερικές φορές περισσότερο έντιμη και ειλικρινής απ ότι χρειάζεται, θα σας λέει ακριβώς τι σκέπτεται για κάθε πλευρά της προσωπικότητας και ζωής σας, και μερικά πράγματα δεν θα σας ευχαριστούν πολύ. Δεν κριτικάρει όπως η Παρθένος· δεν αντιλαμβάνεται ότι κριτικάρει.
Σας αφήνει να ξέρετε αυτό που σκέπτεται. Απεχθάνεται επίσης να την διατάζουν, ακόμα κι αν σας έχει ερωτευθεί τρελά, δεν είναι εκεί για να την διατάζετε ! Αν στην πορεία από αγαπημένη γίνει σύντροφος σας ή γυναίκα σας, μην περιμένετε να έχετε την τακτοποιημένη ζωή που είχατε στο παρελθόν.
Αυτή η γυναίκα είναι πολύ δραστήρια, αλλά οι δουλειές του σπιτιού δεν είναι το αγαπημένο της είδος, θα τις κάνει αλλά στον δικό της ρυθμό. Όμως, αν έχετε καλέσει το αφεντικό και την σύζυγο του για δείπνο, μην ανησυχείτε.
Η Τοξότης μπορεί να είναι μια θαυμάσια οικοδέσποινα και μια τέλεια μαγείρισσα που θα είστε περήφανος γι αυτήν. Μην ξεχνάτε ότι έχω ταξιδέψει, και γνωρίζω πολλές γυναίκες Τοξότες που περηφανεύονται για τις διεθνείς συνταγές που έχουν μαζέψει απ τα ταξίδια τους.
Δεν είναι δύσκολο να αναγνωρίσετε τη γυναίκα Τοξότη σ ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους, θα είναι αυτή που θα τους διασκεδάζει με διασκεδαστικές ιστορίες ή που θα συζητά για το πιο πρόσφατο ταξίδι της. θα ακτινοβολεί θετικά ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση, και άνεση.
Δεν τείνει βέβαια κάθε Τοξότης στον αθλητισμό, όμως μπορείτε να πείτε ότι αυτή η γυναίκα έχει εκπληκτική ενέργεια, θα σας αρέσει ο τρόπος που φέρνει έναν πιο συνεσταλμένο νεοφερμένο στην ομάδα, τον φιλικό τρόπο που θα σας κοιτάζει και μετά θα ξαναγυρίζει στους ακροατές της.
Ίσως να σας δώσει την εντύπωση ότι είναι ο τύπος που της αρέσει να αλλάζει φλερτ από καιρό σε καιρό, όμως η Τοξότης γνωρίζει τη διαφορά μεταξύ μιας τρελής νύχτας με κάποιον ή μιας παρόρμησης που οδηγεί το κρεβάτι, και στο να είναι ερωτευμένη. Όταν δίνει την καρδιά της σ έναν άνδρα δεν θα θελήσει να ριψοκινδυνεύσει τη σχέση ερωτοτροπώντας με κάποιον άλλον.
Η ελεύθερη και άνετη συμπεριφορά της δεν θα επεκταθεί σε απιστία προς τον άνδρα που αληθινά αγαπά, έτσι μην την. κατηγορήσετε ποτέ για απιστία κάθε φορά που γυρνάτε την πλάτη επειδή είναι φιλική με όλους.
Να θυμάστε πόσο απεχθάνεται να είναι παγιδευμένη. Εάν δυσκολεύεστε ακόμη να μαντέψετε το ζώδιο αυτής της γυναίκας που κατέκτησε την καρδιά σας, κοιτάξτε τα ρούχα της. Μπορεί να είναι ντυμένη με τα καθημερινά ρούχα και να καταφέρνει να μοιάζει με εκατομμυριούχο.
Δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την τελευταία λέξη της μόδας ή να ξοδεύει μεγάλα ποσά για την γκαρνταρόμπα της, και βεβαίως δεν είναι και τόσο περήφανη να ρίξει μια ματιά στο μαγαζί που πουλάει δεύτερο χέρι ρούχα για να δει τι ευκαιρίες μπορεί να βρει - συνήθως έχει τύχη και βρίσκει!
Αλλες φορές όμως είναι πολύ υπερβολική και θα αγοράσει κάτι που κοστίζει μια ολόκληρη περιουσία και που θα το βαρεθεί σ ένα μήνα επειδή όμως είναι τόσο ανεξάρτητη, δεν θα εκτιμήσει έναν άνδρα που θα της βάλει τις φωνές γι αυτό!
Βέβαια θα αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα βγάλετε στη ζωή σας πέρα μ αυτή τη φλογερή, ζωντανή γυναίκα, αλλά οι αμφιβολίες σας δεν θα κρατήσουν πολύ, γιατί θα ζωντανέψει τη ζωή σας με πολλούς και ποικίλους τρόπους!
Αν ακόμα ψάχνετε για μια αγαπημένη Τοξότη μπορείτε να την βρείτε όπου υπάρχει δράση. Είναι ο τύπος που θα δεχτεί προσκλήσεις την τελευταία στιγμή με προθυμία, να στριμώξει μαθήματα γυμναστικής μετά τη δουλειά, στο ήδη γεμάτο πρόγραμμα της. Σκεφθείτε την Τζέην Φόντα και τον Κρις Έβερτ και οι δυο τέλεια παραδείγματα της Τοξοτίσιας ζωτικότητας και το αστείο χιούμορ της Πάμελας Στήβενσον!
Της αρέσει να είναι η ζωή γεμάτη από εκπλήξεις, και λατρεύει να παίρνει δώρα, ιδιαίτερα αν είναι πράγματα που θα την κάνουν να γελά ακόμα περισσότερο. Αγοράστε της μια φόρμα γυμναστικής, ένα σκύλο για να τον πηγαίνει μακρινές βόλτες (αν αγαπά τα ζώα, βέβαια) ή μια αυτόματη φωτογραφική μηχανή.
Ο Τοξότης είναι αρσενικό ζώδιο, όπως ο Κριός και ο Λέων, τα άλλα δύο ζώδια της Φωτιάς, αλλά η Τοξότης είναι πραγματική γυναίκα. Είναι επίσης τόσο ρομαντική όσο θα επιθυμούσατε, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Ίσως να μην πάρει στα σοβαρά, τον τρόπο που προσπαθείτε να την πλανέψετε αλλά πρέπει να είστε ικανός να γελάτε μαζί και να βλέπετε την αστεία πλευρά της ζωής. αν πραγματικά θέλετε να πλανέψετε μια γυναίκα Τοξότη και να την κάνετε δική σας. astrorama.gr


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου