Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ξυπνάς το πρωί και παρότι σκουντουφλάς από τη νύστα πρέπει να προσέξεις τι θα βάλεις , πώς θα το συνδιάσεις , να χτενιστείς ανάλογα , να βαφτείς...
, να γίνεις ευπαρουσίαστη τελοσπάντων για να πας στη δουλειά ( ειδικά αν δουλεύεις...

σε γραφείο ή σε κατάστημα όπου πρέπει να είσαι πάντα ευπαρουσίαστη , με κόσμο συναναστρέφεσαι εξάλλου ) . 


Υποβάλλεις τον εαυτό σου οικοιοθελώς σε διάφορα βασανιστήρια τα οποία έχουν το κωδικό όνομα "κούρεμα/χτένισμα/βαφή/ανταύγειες /βγάλσιμο φρυδιών/μανικιούρ/πεντικιούρ/αποτρίχωση" και σου κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία κάθε μήνα , κι όλα αυτά για να είσαι όμορφη και λαμπερή.


Κι όλα αυτά τα κάνεις για να αρέσεις τόσο στον κοινωνικό σου περίγυρο όσο και στο Μήτσο/Λάκη/Τάκη/Μάκη ( στον εαυτό σου αρέσεις έτσι κι αλλιώς ) , ο οποίος θεωρείται ευπαρουσίαστος και γοητευτικός φορώντας ένα απλό κουστούμι ή ακόμα κι αν έχει με λίγο κοιλίτσα ( στις γυναίκες είναι "μπάκα" αλλά στους άντρες θεωρείται "σέξι" ή με τα νύχια φαγωμένα. 


Ας πούμε για παράδειγμα πως έχεις να πας στο γάμο της ξαδέλφης σου και πρέπει να είσαι μια κούκλα αφενός για να την ανταγωνιστείς ( κλασικά ) κι αφετέρου για να βουλώσεις το στόμα του σογιού που διαδίδει κακίες επειδή δεν παντρεύτηκες ακόμα . 


Τρέχεις τουλάχιστον μια ολόκληρη εβδομάδα για να αγοράσεις το απαραίτητο (πανάκριβο) φουστάνι που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ξαναβάλεις ποτέ στη ζωή σου με τις ασορτί γόβες και το ανάλογο τσαντάκι , πας για αποτρίχωση ( ολική ) , χτένισμα , μακιγιάζ και γενικά ξοδεύεις απίστευτο χρόνο , ενέργεια και χρήμα για 3 ώρες που διαρκεί ο γάμος και το τραπέζι . 

Για να μην αναφέρω ότι κοντεύεις να λιποθυμήσεις από τη νέα , επαναστατική δίαιτα που έχεις ξεκινήσει τουλάχιστον ένα μήνα πριν όπου τρως όλη μέρα τρία μαρουλόφυλλα και πίνεις 10 λίτρα νερό με θεαματικά αποτελέσματα ( εκείνη τη μέρα δεν τολμάς να φας ούτε το μαρούλι , μήπως κάνεις κοιλια και δεν στρώνει καλά το φόρεμα ) .


Κι έρχεται η μεγάλη στιγμή . Και είσαι μια κούκλα , μια θεά κι ας υποφέρεις από τα 200 τσιμπιδάκια που σου έχει καρφώσει στο κεφάλι η κομμώτρια ( απόγονος των Ναζί σίγουρα ) , κι ας μην μπορείς να αναπνεύσεις γιατί το φουστάνι είναι εξαιρετικά στενό , κι ας σε τρώει το μακιγιάζ.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου