Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Καλή σας μέρα και μια όμορφη ,υπέροχη και δημιουργική εβδομάδα σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σε όλους σας .θέλει δύναμη ψυχής και καθαρή καρδιά και όλα μπορούν να γίνουν ακόμα και ποιό αληθινά και αυθεντικά και από πρίν.
Είναι μεγάλο προτέρημα να μπορεί ο άνθρωπος να συνχωρεί αυτούς που τον...
πλήγωσα είτε πολύ η λίγο, σημασία δεν έχει το πόσο αλλά το γιατί. Έχει σημασία να ξέρεις να συνχωρείς εκεί όπου οι αντοχές σου δοκιμαζόνται και τότε αφού όλοι μας κάνουμε την δική μας αυτοκριτική και με αυτογνωσία μετρήσουμε και το δικό μας βαθμό για τα δικά μας λάθη, τότε με ένα σωστό ειλικρινή διάλογο.

Όλα μπορούν να ξεκαθαρισούν και με αγάπη, στοργή και αλληλοσεβασμό να διαγράψουμε να ξεχάσουμε αλλά και προσπεράσουμε πράγματα ,λόγια που ειπώθηκαν και καταστάσεις που μας πλήγωσαν και να κτίσουμε πάνω σε γερές και υγειής βάσεις, ένα νέο ξεκίνημα.


Τωώρα πια ξέρουμε καλύτερα ότι όλα είναι πολύ επιφανειάκα και πρόσκαιρα στην ζωή μας και έχουμε να κάνουμε τόσα πολλά ωραία πράγματα καλά και ενδιαφέροντα που να μας φέρνουν ποιό κοντά και κάνουν τις σχέσεις των ανθρώπων ποιό καλές ποιό όμορφες και ποιό χαρούμενες.

Τώρα μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό γιατί έχουμε το χάρισμα της ζωής και έτσι έχουμε και την δυνατότητα κάποια πράγματα που μας στεναχωρούν να τα αλλάξουμε.
Μόνο ο θάνατος δεν μας επιτρεπή και η κακία να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, έτσι λοιπόν ξεχάστε συνχωράτε και προχωράτε ένα βήμα από εκεί που σταματήσατε για ένα νέο ξεκίνημα.


Δώστε την συνχώρεση σας αλλά και την αγάπη σας τωρα που μπορείτε χωρίς να υπολογίζετε την πίκρα τον πόνο και την απογοήτευση που νιώσατε να είσαστε σίγουρη ότι όταν κάνετε όλα αυτά που σας συνιστώ θα νιώσετε πολύ καλύτερα και στην καρδιά σας αλλά και στην ψύχη σας ,,,και πιστέψε το αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.


Ταπεινή μου γνώμη όταν κάποια στιγμή νιώσετε ότι όλα γύρω σας να έχουν πάρη το χρώμα του δειλινού και το αεράκι της άνοιξης που δρόσιζε το πρόσωπό σας τώρα το ματωνεί και στο απαλό του φύσημα πονάει το κορμί σας και όταν ο χρόνος αλλά και η διαρκεία σας για το μεγάλο σας ταξίδι για την ιθάκη σας κοντεύει να τελειώσει και τίποτα δεν είναι ποιά το ίδιο.


Τότε μόνο θα καταλάβατε την αξία της ζωής προσπαθήστε λοιπόν να την απολαυσετε τώρα που μπορείτε χωρίς κακίες μικρότητες και δώστε χρώμα και νόημα μέσα απο μικρές καθημερινές χαρές της ζωής ένα χαμόγελο ένα λουλούδι μια καλήμερα μια καλήνυχτα ένα σ αγαπώ ένα φιλάκι και ένα σε συνχωρώ και σε εμπιστεύομαι.

Όλα αυτά θα κάνουν την ζωή σας ποιό αληθίνη και ποιό ευτυχισμένη η πραγματική αξία της ζωής και η ευτυχία της είναι μέσα στις μικρές απλές χαρές της όλα τα άλλα είναι μάταια και δεν αξίζει να τα ψάχνεις.

Είναι τόσο λίγη η ζώη μας και ο χρόνος της που δεν αξίζει να τον χαραμίζει ο άνθρωπος γυρεύοντας το άπιαστο όνειρο της χλίδης του πλούτου της διαφοράς και της κακιάς.
Μέσα από ατομιστικές και σεξιστικές πράξεις η ζωή είναι ωραία όταν ξέρεις να την απολαμβάνεις αλλά και την μοιράζεσαι.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου