Υλικά
1/3 κούπας κακάο
1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα ζάχαρη
1 κ.γ. σόδα
1/4 κ.γ. αλάτι
1 βανίλια
Το αφήνετε στην άκρη και ανακατεύετε σε ένα άλλο μπωλ
1 αυγό,
2/3 κούπας γάλα,
1/4 κούπας λάδι
και 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο(αν σας αρέσει)
Ρίχνετε τα υγρά στα στερεά κι επιπλέον ξύσμα 1 πορτοκαλιού και νιφάδες σοκολάτας, ανακατεύετε και μοιράζετε σε θήκες μάφινς (περίπου 10 μικρές ή 6-7 μιας χρήσης) και ψήνετε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά!
Αν θέλετε να φτιάξετε κάποια στιγμή και το γλάσο ανακατεύετε μισή κούπα μασκαρπόνε με μισή κούπα νουτέλα ή και περισσότερο αν σας αρέσει!Επίσης εννοείται ότι μπορείτε να συνοδεύσετε με σκέτη νουτέλα!
Sugar Buzz
Μοιραστείτε
0 σχόλια
Δημοσίευση σχολίου