Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και σιγά σιγά ο καιρός αλλάζει. Οι ντουλάπες «ανανεώνονται» και μαζί με αυτές ανανεώνεται και η διάθεσή μας. Ζεστά υφάσματα, γλυκά φθινοπωρινά χρώματα και νέοι «χουχουλιάρικοι» συνδιασμοί κάνουν την παρουσία του φθινοπώρου αισθητή. Ακόμα και το καθημερινό μας μακιγιάζ αλλάζει και φυσικά, όπως πάντα, και το μανικιούρ μας. Οι τάσεις στα νύχια...
φέτος,παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ξεφεύγουν από τις κλασσικές και συνηθισμένες φθινοπωρινές προτάσεις που είχαμε συνηθίσει. Όσον αφορά, τα χρώματα στα νύχια οι σχεδιαστές προτείνουν σκούρες αποχρώσεις, όπως αυτές του μαύρου, του σκούρου μπλε και του burgundy. Γενικότερα, οι αποχρώσεις του κόκκινου φέτος έχουν την τιμητική τους, ταυτόχρονα όμως κάνουν την εμφάνισή τους δυναμικά και οι μεταλλικές αποχρώσεις, κυρίως του χρυσού και του ασημί. Για τις καθημερινές εμφανίσεις μας, ωστόσο, οι σχεδιαστές προτείνουν pastels και nude αποχρώσεις, με το χρώμα του δέρματος και το λευκό να «βρίσκονται» στην κορυφαία θέση των προτιμήσεών τους.

Παρόλα αυτά, την κλασσική μονοτονία των απλών αποχρώσεων «σπάνε» τα ιδιαίτερα εκκεντρικά σχέδια, τα οποία τίμησαν ιδιαίτερα οι σχεδιαστές. Μία νέα εκδοχή του γαλλικού «έσκασε» από το πουθενά και ήρθε να μας θυμίσει πως το κλασσικό γαλλικό μπορεί να πάρει πολύ ενδιαφέρουσες διαστάσεις με νέες αποχρώσεις και prints. Ταυτόχρονα, τα νύχια από χαβιάρι εντυπωσιάζουν και βρίσκονται ψηλά στις προτιμήσεις του εκκεντρικού κοινού, καθώς «ξεφεύγουν» τελείως από τα συνηθισμένα. Μία εύκολη λύση, παραμένουν τα abstract σχέδια, τα prints και τα μαγνητικά βερνίκια, τα οποία «χαρίζουν» αυτό το ιδιαίτερο εφέ στα νύχια μας. Με λίγα λόγια, φέτος τα σχέδια στα νύχια ποικίλουν όσο ποτέ άλλωτε και η φαντασία «οργιάζει». Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να σκεφτούμε το πιο «τρελό» μας σχέδιο και να βάλουμε το ταλέντο μας να δημιουργήσει.

Διαβαστε αναλυτικά στο  http://fashionable.gr/

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου