Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ξεκινήσατε να ψάχνετε για προσκλητήρια; Σίγουρα η συλλογή προσκλητηρίων είναι μεγάλη και έχετε πολλά σχέδια να δείτε! Ίσως να έχετε σκεφτεί και κάποιο συγκεκριμένο που θα θέλατε να κατασκευάσετε εξ’ αρχής! Τι θα πρέπει να προσέξετε για να αποφύγετε τις υπερβολές; Το προσκλητήριο του γάμου σας είναι ο
προάγγελος τουγάμου σας! Από το σχέδιο και τη διακόσμηση οι καλεσμένοι σας παίρνουν μία πρώτη «γεύση» του τι θα ακολουθήσει. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφύγετε τις πολλές διακοσμητικές λεπτομέρειες που θα «φορτώσουν» αντί να προσθέσουν φινέτσα και γούστο αλλά και θα αποσπάσουν την προσοχή από το κείμενο της πρόσκλησης!Επιλέξτε το διακοσμητικό που θα κυριαρχεί στο γάμο σας, για παράδειγμα την κύρια απόχρωση του στολισμού και στα προσκλητήρια! Επίσης μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πολύ όμορφο στολίδι που θα έχει το νυφικό σας και να το προσθέσετε στο κάλεσμά σας, όπως για παράδειγμα ίδιας ποιότητας ύφασμα!
    Αποφύγετε τους έντονους συνδυασμούς χρωμάτων!Αν σας αρέσουν τα πολλά χρώματα φροντίστε αυτά να ταιριάζουν μεταξύ τους
    Προσέξτε πολύ την ορθογραφία! Δεν θα θέλατε να κάνετε κάποιο ορθογραφικό λάθος και να χαλάσετε την ομορφιά του προσκλητηρίου σας.Καλό θα ήταν, να το ξανακοιτάξετε αρκετές φορές προτού δώσετε το τελικό Ok για εκτύπωση
    Σίγουρα η προσωπική σας πινελιά είναι διάχυτη στο γάμο σας! Δεν είναι ανάγκη να την προσθέσετε και στο φάκελο του προσκλητηρίου σας! Προτιμήστε εκτυπωμένα αυτοκόλλητα με τα ονόματα των καλεσμένων σας. Έτσι θα αποφύγετε λάθη και απώλειες φακέλων!


Ποια η ιδανική στιγμή να στείλετε τα προσκλητήρια σας;

Σίγουρα όχι τελευταία στιγμή! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να βιαστείτε! 2 μήνες πριν είναι υπέρ αρκετό χρονικό διάστημα για τους καλεσμένους σας, έτσι ώστε να έχουν το χρόνο να οργανωθούν για την ημέρα του γάμου σας αλλά και να σας ενημερώσουν σχετικά με την παρουσία τους!
Αν ο γάμος σας γίνεται σε περίοδο πολλών γάμων & ανάλογων κοινωνικών εκδηλώσεων, φροντίστε από πιο νωρίς να στείλετε ένα “Save the Date” καρτελάκι για να ενημερώσετε τους καλεσμένους σας ποια ημερομηνία θα παντρευτείτε! Έτσι εξασφαλίζετε ότι θα περιμένουν το προσκλητήριο σας και θα σιγουρευτείτε ότι θα έρθουν στο δικό σας γάμο.

 http://weddingplannersmagazine.gr/

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου