Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Πείτε «ναι» στις αφέλειες. Είναι σέξι και σας δείχνουν νεότερες, όμως, δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.Για αυτό αν το σχήμα του προσώπου σας είναι:
Στρογγυλό: Οι αφέλειες θα μακρύνουν το πρόσωπό σας ενώ δεν θα δείξουν φουσκωμένα τα μάγουλά σας. Αν μακρύνουν λίγο οι αφέλειες, μια πλάγια φράτζα θα κάνει το χτένισμά σας πολύ νεανικό.
Με γωνίες: Οι αφέλειες είναι ό,τι χρειάζεται το πρόσωπό σας γιατί θα σας τις τονίσουν. Φροντίστε να μην καταλήγουν σε μύτες πάνω από τα μάτια γιατί θα μακρύνουν το πρόσωπό σας. Τρίγωνο: Καλύτερα να τις αποφύγετε γιατί θα τονίσουν το κάτω μέρος του προσώπου σας. Προτιμήστε τις πλάγιες αφέλειες ή μία μακρυά φράντζα.
Οβάλ: Οι αφέλειες σας πηγαίνουν σε οτιδήποτε στυλ θελήσετε εσείς. Αποφύγετε τις πολύ κοντές που δεν είναι πλέον στη μόδα. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σγουρά αποφύγετε τις αφέλειες, εκτός κι αν τις ισιώνετε καθημερινά. Χρειάζεται να είναι ισιωμένα ή ελάχιστα σπαστά. Μην επιχειρήσετε να κάνετε μόνη σας μια φράντζα.
 Υπάρχουν πολλά είδη αφελειών και σίγουρα ο κομμωτής σας μπορεί να σας συστήσει το σωστό μήκος για το δικό σας πρόσωπο. Επίσης, για να μη λαδώνουν οι αφέλειες ανασηκώστε όλη τη φράντζα και ψεκάστε τα μαλλιά από μέσα με ένα hair spray, για να στεγνώσει τη λιπαρότητα και να χαρίσει περισσότερο όγκο.
omorfamystika.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου