Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]


Είμαστε γυναίκες, μας αρέσει να νιώθουμε και να είμαστε επιθυμητές και σαγηνευτικές επίσης. Συχνά όμως, προσπαθώντας να δείξουμε sexy με το ντύσιμό μας το παρακάνουμε και τελικά, φτάνουμε σε ένα μη επιθυμητό αποτέλεσμα και αντί για sexy δείχνουμε περισσότερο προκλητικές. Υπάρχουν όμως, κάποιες πολύ εύκολες και απλές συμβουλές που αν τις ακολουθήσουμε θα δείχνουμε γοητευτικές και sexy. Δηλαδή απλά… ακαταμάχητες.
Τακούνια

Ας ξεκινήσουμε από τα τακούνια. Για εμάς τα θηλυκά είναι ο...

πρώτος έρωτας της ζωής μας και ο παντοτινός. Ελάχιστες όμως γνωρίζουμε ότι ο κάθε σωματότυπος έχει συγκεκριμένες επιλογές στα τακούνια και δεν αντιστοιχεί ένα 12ποντο τακούνι σε όλες. Για τις πολύ ψηλές κοπέλες ένα απλώς ψηλό τακούνι αρκεί. Αν είμαστε απλά ψηλές μπορούμε να δοκιμάσουμε ένα τακούνι μέχρι και τους 12 πόντους, ενώ αν το ύψος μας είναι μέτριο κατάλληλο κρίνεται ένα τακούνι 8 μέχρι 10 πόντων. Άλλωστε, δεν θέλει καμιά μας να δείχνει μεγαλύτερο το τακούνι από το πόδι της.
Γυμνή Σάρκα

Συχνά επίσης ξεχνάμε το πόσο σάρκα πρέπει να δείχνουμε. Ναι, σίγουρα το να αφήνουμε γυμνή κάποια επιφάνεια του δέρματός μας είναι sexy, αλλά και εδώ υπάρχει κάποιο όριο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε τα πάντα ακάλυπτα ταυτόχρονα. Κάθε φορά αποκαλύπτουμε από ένα σημείο είτε αυτό είναι το μπούστο μας είτε τα πόδια μας είναι η πλάτη μας. Ποτέ όμως όλα μαζί.
Κολάν

Αναφορικά με τις στυλιστικές μας επιλογές έχει παραξηγηθεί η χρήση του κολάν. Το κολάν ξαναμπήκε στην καθημερινοτητά μας μετά από αρκετά χρόνια απουσίας και μας έχει λύσει τα χέρια κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά όμως, δεν ήρθε να αντικαταστίσει το παντελόνι μας. Το κολάν δεν θα πρέπει να συνδιάζεται με μία μπλούζα που καλύπτει μέχρι και την μέση μας. Αντίθετα, θα πρέπει να συνδιάζεται με μακριές μπλούζες και πουλόβερ, ακόμη και σχετικά κοντά φορέματα. Άλλωστε, το ύφασμά του διαγράφει κάθε ατέλεια του σώματός μας και δεν ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο.
Δερμάτινο παντελόνι

Με το δέρμα ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικές. Τα δερμάτινα παντελόνια πλέον αποτελούν must και τα έχουμε αγαπήσει. Πολύ εύκολα όμως μπορούμε να ξεπεράσουμε τα όρια και να δείχνουμε προκλητικές. Το δέρμα από μόνο του είναι ένα αρκετά sexy ύφασμα, καθώς αγκαλιάζει το σώμα και το κολακεύει. Συνεπώς, δεν θα πρέπει να συνδιάζεται με άλλα εξίσου sexy κομμάτια. Ένα απλό t-shirt είναι αρκετό για να δείχνουμε υπέροχες.

fashionable.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου