Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Γιορτές χωρίς χρυσό δεν γίνεται! Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν ανάγκη από χρυσόσκονη για να γίνουν ακόμη πιο παραμυθένιες! Για να ζήσεις κι εσύ το δικό σου παραμύθι και να νιώσεις σαν πριγκίπισσα διάλεξε ένα χρυσό φόρεμα για κάποιο από τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς! Και πάλι προσοχή στα αξεσουάρ: το χρυσό...
φόρεμα είναι από μόνο του πολύ εντυπωσιακό! Μην το φορτώσεις με πολλά κοσμήματα (ίσως καλύτερα θα ήταν να μην φορέσεις ΚΑΘΟΛΟΥ κοσμήματα) και διάλεξε πολύ διακριτικά παπούτσια και τσαντάκι.
Ο αιώνιος αντίπαλος του χρυσού!Αν είσαι από αυτές που δεν φορούν με τίποτα χρυσά, σου βρήκαμε τη λύση: ασημί! Φέτος τα Χριστούγεννα θα φορεθεί πολύ, αλλά φρόντισε να είσαι από αυτές που θα το φορέσουν σωστά! Κάνε ένα απαλό, σχεδόν φυσικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις, τονίζοντας λίγο περισσότερο τα μάτια σου (χρησιμοποίησε συνδυαστικά μαύρο και γκρι μολύβι, ασημί και παλ ροζ σκιές και πολλές στρώσεις μάσκαρα). Και θυμήσου: όσο πιο πολύ λάμπει το φόρεμά σου, τόσο πιο μίνιμαλ πρέπει να είναι όλα τα υπόλοιπα!
Το μικρό μαύρο φόρεμα!
Το φόρεμα που σε έχει βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές άλλες περιστάσεις μέχρι σήμερα μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη για ακόμη μια φορά! Ένα απλό μαύρο φόρεμα, που όλες πρέπει να έχουμε στις ντουλάπες μας, μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια άψογη γιορτινή εμφάνιση προσέχοντας τις λεπτομέρειες: ένα προσεγμένο μακιγιάζ με έντονο κόκκινο κραγιόν - διάφανη σκιά και μαύρο eye liner, ένας περίεργος κότσος ή ένα εκκεντρικό αξεσουάρ στα μαλλιά, ένα ζευγάρι μακριά γάντια, ένα διχτυωτό μαύρο καλσόν και μια εκκεντρική γόβα θα κάνουν ακόμα κι εσένα να μην αναγνωρίζεις το απλό (μα τόσο σικ) μαύρο αγαπημένο σου φόρεμα!
Μπλε σκούρα δαντέλα

Όταν το βαθύ μπλε συναντά τη δαντέλα το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια άκρως γορτινή και σικάτη εμφάνιση! Συνδύασε το φόρεμά σου με μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ και μια μαύρη εσάρπα με βελούδινη υφή!

dietup.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου