Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Αναρωτιέμαι αν οι επιλογές του ερωτικού μας συντρόφου είναι τυχαίες ή αποδίδονται σε βαθύτερα αίτια.Τα κίνητρα των ερωτικών μας επιλογών είναι πολύπλοκα και συχνά διαφεύγουν της συνείδησής μας. Τόσο η προσωπικότητά μας που καθορίζει τον...
τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, όσο και οι συγκυρίες της στιγμής αλλά και οι αναπαραστάσεις που μέσα μας κουβαλάμε ως προς τι είναι μία ικανοποιητική σχέση, είναι καθοριστικά.Σε μια σχέση δεν συναντώνται μόνο δύο πρόσωπα, αλλά και το παρελθόν και οι ιστορίες της ζωής τους. Στην παιδική μας ηλικία οι γονείς μας λειτουργούν ως πρότυπα, είτε προς μίμηση είτε προς αποφυγή.
Αναρωτιέμαι αν οι επιλογές του ερωτικού μας συντρόφου είναι τυχαίες ή αποδίδονται
σε βαθύτερα αίτια.
Τα κίνητρα των ερωτικών μας επιλογών είναι πολύπλοκα και συχνά διαφεύγουν της συνείδησής μας. Τόσο η προσωπικότητά μας που καθορίζει τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, όσο και οι συγκυρίες της στιγμής αλλά και οι αναπαραστάσεις που μέσα μας κουβαλάμε ως προς τι είναι μία ικανοποιητική σχέση, είναι καθοριστικά.
Σε μια σχέση δεν συναντώνται μόνο δύο πρόσωπα, αλλά και το παρελθόν και οι ιστορίες της ζωής τους. Στην παιδική μας ηλικία οι γονείς μας λειτουργούν ως πρότυπα, είτε προς μίμηση είτε προς αποφυγή.
ΤΑ ΝΕΑ

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου