Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Θέλετε να θωρακίσετε την επιδερµίδα σας ενάντια στον ήλιο, να προλάβετε τις ρυτίδες ή να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα; Πάρτε ένα χάπι. Τα beauty pills ήρθαν και υπόσχονται να διώξουν τα σηµάδια του χρόνου από το δέρµα.Tα beauty pills αποτελούν τη ...
νεότερη άφιξη στα φαρµακεία και παραγκωνίζουν τις κλασικές πολυβιταµίνες διεκδικώντας δυναµικά την αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.Το µεγάλο τους προσόν είναι ότι καλύπτουν µια µεγάλη γκάµα αναγκών. Τα καλλυντικά σε χάπια αποτελούν µια «έξυπνη ιδέα» της κοσµετολογίας, καθώς καλύπτουν ανάγκες που προκύπτουν από τις ατελείωτες ώρες εργασίας καθώς και τις άλλες κακές συνήθειες του σύγχρονου lifestyle (ανθυγιεινή διατροφή, ξενύχτι, κάπνισµα, αλόγιστο φλερτ µε τον ήλιο το καλοκαίρι) εύκολα και γρήγορα.
Ένα χάπι για κάθε χρήση
Η τριχόπτωση, η πρόληψη και η εξάλειψη της κυτταρίτιδας, η καταπολέµηση της ξηρής επιδερµίδας και η εξασφάλιση καλύτερου και ασφαλέστερου µαυρίσµατος και η πρόληψη της φωτογήρανσης συµπεριλαµβάνονται στη δράση των πολλά υποσχόµενων νέων χαπιών.
Τα προσόντα τους
Σύµφωνα µε τους ειδικούς, τα χάπια αυτά υπερέχουν από τα κοινά καλλυντικά, αφού τα δραστικά τους συστατικά αφοµοιώνονται καλύτερα από τον οργανισµό σε αντίθεση µε τα καλλυντικά εξωτερικής χρήσης, που δεν µπορούν να δράσουν σε βάθος, αφού εµποδίζονται από την επιδερµίδα που λειτουργεί ως φραγµός σε όλες τις εξωτερικές επιθέσεις.
Παρότι χρήσιµα, τα αντηλιακά χάπια δεν µπορούν να αντικαταστήσουν τη χρήση αντηλιακού, ούτε πρέπει να εκλαµβάνονται ως άλλοθι για να χρησιµοποιούµε αντηλιακά µε πολύ µικρό SPF.
Χάπια για μαύρισµα
Τα πιο περιζήτητα beauty pills αυτή την εποχή, τα αντηλιακά χάπια, περιέχουν ένα κοκτέιλ αντιοξειδωτικών ουσιών και βιταµινών µε αντιοξειδωτική δράση (όπως το β-καροτένιο), που επιταχύνει τους αµυντικούς µηχανισµούς του δέρµατος ενάντια στη UV ακτινοβολία. Χάρη στα συστατικά τους αφενός προφυλάσσουν τα δερµατικά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και αφετέρου διορθώνουν τις βλάβες που προκαλεί στο γενετικό υλικό η υπεριώδης ακτινοβολία εµποδίζοντας την ακτινική γήρανση, τη λεγόµενη και φωτογήρανση του δέρµατος. Επιπλέον υπόσχονται µείωση της ευαισθησίας στην υπεριώδη ακτινοβολία, λιγότερες κηλίδες και µαύρισµα µεγαλύτερης διάρκειας.

http://trelogaidouri.blogspot.com/2010/09/blog-post_4536.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου