Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι φωτογραφίες από το σπίτι που αγόρασε ο τραγουδιστής στο όμορφο νησί του Αιγαίου.Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης απέκτησε πρόσφατα ένα εκπληκτικό σπίτι στην Σαντορίνη. Πρόκειται για ένα ακίνητο που έχει θέα προς το Ηφαίστειο , το Φηροστεφάνι και την Οία.Πρόκειται για ένα σπίτι περίπου 400 τ.μ. και λόγω του σημείου που είναι χτισμένο σε πολύ όμορφο σημείο και οι ντόπιοι το θεωρούσαν ακίνητο-φιλέτο, διαθέτει επίσης ένα υπέροχο κήπο και δική του πισίνα. Ο Κύπριος τραγουδιστής μόλις το είδε το «ερωτεύτηκε» και έτσι το απέκτησε. Μία συναυλία πριν από τρία χρόνια ήταν η αφορμή για τον τραγουδιστή να ερωτευτεί το νησί και να αναζητά την αγορά ενός σπιτιού στο συγκεκριμένο μέρος. Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν τα "Νέα της Σαντορίνης" αποδεικνύουν τον λόγο που δεν μπόρεσε ο Μιχάλης να αντισταθεί στην ομορφιά αυτού του σπιτιού. Το κόστος του οποίου φημολογείται ότι φτάνει τα 1.200.000 ευρώ.
Και από ότι λένε η Αντζελίνα τζολί και ο Μπραντ Πητ είναι γειτονες του.......
Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο Χατζηγιάννης πάνω απ’ όλα ξέρει πώς να επενδύει τα χρήματα του και το έχει αποδείξει τόσο με τις επιχειρηματικές κινήσεις που έχει κάνει σε Κύπρο και Ελλάδα όσο και με τα ακίνητα που αγοράζει.
Ας μην ξεχνάμε ότι πέρσι αγόρασε ένα ακόμη εξοχικό στην Πάρο, κοντά στην περιοχή Κολυμβήθρες και στο σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου,.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου