Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου η υποβολή συμμετοχών στον μεγαλύτερο διαγωνισμό
νέων σχεδιαστών, που ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου
Δυναμικά εξελίσσεται το 48 Hour FASHION Project, ο πιο πρωτοποριακός διαγωνισμός μόδας για νέους δημιουργούς που θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου, και ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για όσους δηλώνουν συμμετοχή.
Ανερχόμενοι και έμπειροι fashionistas, σχεδιαστές, στιλίστες, αλλά και γενικότερα όσοι αγαπούν το χώρο της μόδας και τις νέες ιδέες, έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010 για να δηλώσουν συμμετοχή στο διαγωνισμό και να βάλουν τη δική τους υπογραφή στο χώρο της μόδας.
Εγγύηση για την επιτυχία, αλλά και για τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας και δημιουργικότητας του διαγωνισμού είναι τα μέλη της κριτικής επιτροπής, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της αξιολόγησης.
Καλλιτεχνικός Διευθυντής είναι ο Βασίλης Ζούλιας, ενώ στην επιτροπή συμμετέχουν επίσης οι: Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός, Εύη Αδάμ και Τρύφων Σαμαράς.
Το 48 Hour FASHION Project είναι ένα ανατρεπτικό φεστιβάλ μόδας, που όπως προδίδει και ο τίτλος του είναι εμπνευσμένο από το πολύ επιτυχημένο 48 Hour FILM Project, και θα φιλοξενηθεί στον πολυχώρο ‘Τεχνόπολις’ του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).



Ο μηχανισμός του διαγωνισμού είναι απλός και συναρπαστικός: οι υποψήφιοι δημιουργοί καλούνται να φτιάξουν την ομάδα τους και να προσπαθήσουν, μέσα σε 48 ώρες, να σχεδιάσουν, να ράψουν και να παραδώσουν ένα ολοκληρωμένο ένδυμα, με μία απαράβατη προϋπόθεση: το σχέδιο, το πατρόν και η συνολική τελική εμφάνιση να είναι πρωτότυπα και μοναδικά, και να παρουσιάζονται για πρώτη φορά.Και φυσικά, κανείς δεν γνωρίζει από πριν τι πρέπει να δημιουργήσει, καθώς για κάθε ομάδα κληρώνεται ένα συγκεκριμένο είδος ενδύματος την ώρα έναρξης του διαγωνισμού.
Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, κορυφώνοντας την αγωνία των ομάδων, μια και σε κάθε δημιουργία πρέπει να ενσωματωθούν επιπλέον τρία standard στοιχεία: ένα κομμάτι ύφασμα, ένα χρώμα, ένα διακοσμητικό υλικό.
Η συνέχεια επί της πασαρέλας, με εντυπωσιακά όπως αναμένεται αποτελέσματα!
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, το διαγωνιστικό φεστιβάλ 48 Hour FASHION Project θα εξελιχθεί ως εξής:
26 Φεβρουαρίου > Kick-off: έναρξη του διαγωνισμού με την κλήρωση των ειδών ενδυμάτων για κάθε ομάδα.
28 Φεβρουαρίου > Drop-off: οι ομάδες υποβάλλουν ολοκληρωμένες τις δημιουργίες τους.
5 Μαρτίου > Fashion Show for All: επίδειξη μόδας ανοιχτή για το κοινό, όπου όλες οι ομάδες θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.
9 Μαρτίου > Award Ceremony & Winners Fashion Show: η ώρα του μεγάλου νικητή, αλλά και των υπόλοιπων βραβείων. Η τελετή θα ολοκληρωθεί με το πιο glamorous catwalk της χρονιάς, το οποίο θα επιμεληθεί ο Τρύφων Σαμαράς!
Το 48 Hour FASHION Project επιφυλάσσει - σε όσους διακριθούν - προβολή σε καταξιωμένα περιοδικά, επαγγελματικά προνόμια, ευκαιρίες εκπαίδευσης κι εξειδίκευσης στο χώρο της μόδας και, γενικά, πολλές νέες ευκαιρίες, που θα απογειώσουν την καριέρα τους.
Αν πιστεύετε ότι 48 ώρες είναι αρκετές για να ξεδιπλώσετε το ταλέντο σας, δηλώστε τώρα συμμετοχή και αποδείξτε ότι η επιτυχία είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας!
Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα...
Περισσότερες πληροφορίες @ www.48hourproject.gr/fashion
T 210 963 8010
Σημειώνεται ότι το The 48 Hour FASHION Project βασίζεται στην τεχνογνωσία και τη διεθνή επιτυχία του διαγωνιστικού φεστιβάλ δημιουργίας ταινιών μικρού μήκους The 48 Hour FILM Project (δημιουργία μιας ολοκληρωμένης μικρού μήκους ταινίας μέσα σε 48 ώρες), το οποίο διοργανώνεται σε 81 πόλεις παγκοσμίως, με περισσότερες από 200.000 συμμετοχές. Το 2008, ο ηθοποιός – σκηνοθέτης Francesco Vitali, Executive Producer της Just Productions, έφερε για πρώτη φορά το φεστιβάλ και στην Ελλάδα.
Τα 2 χρόνια της διοργάνωσής του στη χώρα μας το The 48 Hour FILM Project γνωρίζει πολύ μεγάλη επιτυχία κι έχει επιτύχει παγκόσμιο ρεκόρ συμμετοχών (το 2008), σημαντικές συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου διεθνώς, ευρεία προβολή στα ΜΜΕ κι ένα δυναμικό fan group που μετρά 15.000 μέλη. Η επόμενη διοργάνωση του 48 Hour FILM Project θα πραγματοποιηθεί το Μάιο του 2010.Με βάση αυτή την επιτυχία, το Δεκέμβριο του 2009 παρουσιάστηκε το The 48 Hour FILM Project GO GREEN, μία παράλληλη διοργάνωση με οικολογικό χαρακτήρα, ενώ τη νέα χρονιά η ομάδα του 48 Hour παρουσιάζει δύο ακόμη πρωτοποριακά φεστιβάλ που θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για τους νέους έλληνες δημιουργούς: το ένα είναι φυσικά το The 48 Hour FASHION Project, και το αμέσως επόμενο το The 48 Hour MUSIC Project που θα «τρέξει» για πρώτη φορά στην Αθήνα από τις 26 Μαρτίου έως τις 11 Απριλίου 2010.


http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion5567.php





---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου