Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αν σου φαίνεται κουραστικό να κάνεις peeling στο πρόσωπό σου μια φορά τη βδομάδα ή αν το βρίσκεις αστείο να γεμίζεις την μπανιέρα σου με γάλα για να αποκτήσεις απαλό δέρμα, τότε θα εκπλαγείς από το μέχρι πού μπορούν να φτάσουν ορισμένες σταρ του Χόλιγουντ για να διατηρήσουν την αψεγάδιαστη εμφάνισή τους! Ιδού το top 5 των πιο παράξενων θεραπειών ομορφιάς που έχουμε ακούσει ποτέ!
5. Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί να έχει απαρνηθεί τα πλούτη και να έχει στραφεί στις φιλανθρωπίες και τον εθελοντισμό, όμως όταν πρόκειται για την εμφάνισή της, επιτρέπει στον εαυτό της μερικές στιγμές πολυτέλειας... Όπως αποκάλυψαν διάφορα δημοσιεύματα πριν από ένα χρόνο, η όμορφη ηθοποιός κάνει απολέπιση με... χαβιάρι για να διατηρεί το πρόσωπό της απαλό! Η θεραπεία κοστίζει 200 δολάρια και η Αντζελίνα στράφηκε σ' αυτή για να απαλλαγεί από τις μικρές ρυτίδες που απέκτησε με την εγκυμοσύνη της.
xzu7mybnbt0izbl7ntz.jpg
4. Ένα τσίμπημα από φίδι μπορεί να αποβεί μοιραίο, όμως κάποιες διάσημες ηθοποιοί, όπως η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Ντέμπρα Μέσινγκ, υποστηρίζουν ότι το δηλητήριο του φιδιού μπορεί να κάνει θαύματα για το πρόσωπο! Η θεραπεία, που κοστίζει 185 δολάρια, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, καθώς τα SPA που την εφαρμόζουν εξηγούν ότι το δηλητήριο συσφίγγει τους μύες του προσώπου, μειώνοντας τις ρυτίδες.
0v1tmlpsfmhmek93ls3.jpg
3. Αναρωτιέσαι ποιο είναι το μυστικό της Ντέμι Μουρ, που στην ηλικία των 47 μοιάζει τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη, ενώ έχει κερδίσει την καρδιά ενός άντρα 15 χρόνια μικρότερού της; Όπως αποκάλυψε η διάσημη ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες στην τηλεοπτική εκπομπή του Ντέιβιντ Λέτερμαν, διατηρεί το δέρμα του προσώπου της νεανικό και σφριγηλό χάρη στις... βδέλες! Η Ντέμι Μουρ ταξιδεύει στην Αυστραλία, όπου υποβάλλεται σε μια ειδική θεραπεία αφαίμαξης με βδέλες!
2. Όλες οι περίεργες συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών που έχεις ακούσει από τη γιαγιά σου, σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν με τη θεραπεία που εφαρμόζει ένα από τα διασημότερα ινστιτούτα ομορφιάς του Λονδίνου. Το ινστιτούτο Hari's χρησιμοποιεί ένα μείγμα από σπέρμα ταύρου (!) και ενός σπάνιου φυτού από το Ιράν, το οποίο είναι ιδανικό για όσες έχουν μαλλιά ταλαιπωρημένα από το styling ή που φριζάρουν συνέχεια. Σύμφωνα με τους υπαλλήλους του ινστιτούτου, το σπέρμα του ταύρου περιέχει πρωτεϊνες που τρέφουν και δυναμώνουν τα μαλλιά...
1. Στο νούμερο 1 της λίστας μας βρίσκεται η πιο περίεργη θεραπεία που χρησιμοποιείται στα διάσημα SPA της Αμερικής. Το διάσημο ινστιτούτο Ten Thousand Waves στη Σάντα Φε προσφέρει στις διάσημες πελάτισσές της έναντι 115 δολαρίων μία κούρα ομορφιάς με... κουτσουλιές σπουργιτιών! Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του SPA, οι ακαθαρσίες των σπουργιτιών περιέχουν άζωτο που αφαιρεί τα βακτηρίδια από το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα νευριάσεις όταν αντικρύσεις μια κουτσουλιά στο τζάμι του αυτοκινήτου σου, σκέψου ότι οι διασημότερες σταρ του Χόλιγουντ δε διστάζουν να την τοποθετήσουν στο πρόσωπό τους!




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου