Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ξέρεις αυτές τις μέρες, που τα μαλλιά σου δε στρώνουν με τίποτα, όσο και να προσπαθείς να τους δώσεις φόρμα με το πιστολάκι, όσα κιλά λακ κι αν τους ψεκάσεις... Διάβασε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη μας στην περιποίηση των μαλλιών μας και διόρθωσέ τα, για να μην αντιμετωπίσεις ξανά... bad hair day!* - Χτενίζεις τις τρίχες από τις ρίζες ως τις άκρες. Αυτός είναι ένας από τους κύριους λόγους που τα μαλλιά μας γεμίζουν κόμπους, σπάνε και, συνεπώς, αποκτούν ψαλίδα. Όταν θέλεις να ξεμπλέξεις τα μαλλιά σου, κάνε το σε «δόσεις»: χτένισε πρώτα τις άκρες, στη συνέχεια ανέβα λίγους πόντους πιο ψηλά και χτένισε ένα μεγαλύτερο κομμάτι και συνέχισε έτσι μέχρι να φτάσεις στις ρίζες.




follow us

* - Χρησιμοποιείς πιστολάκι σε πολύ βρεγμένα μαλλιά. Έτσι, εκτός του ότι θα χρειαστούν ώρες μέχρι να στεγνώσουν και να αρχίσουν να αποκτούν φόρμα, καταστρέφονται και οι τρίχες. Πριν χρησιμοποιήσεις το πιστολάκι, τύλιξε τα μαλλιά σου σε μια πετσέτα, χωρίς να τρίβεις, και στη συνέχεια βγάλε την πετσέτα και άσε τα να στεγνώσουν μόνα τους για λίγα λεπτά. Το πιστολάκι πρέπει να χρησιμοποιείται σε νωπά μαλλιά.
* - Δεν περιποιείσαι σωστά το δέρμα του κεφαλιού σου. Όταν πειράζεις πολύ τις ρίζες των μαλλιών σου, όταν χρησιμοποιείς υπερβολική ποσότητα προϊόντων styling και όταν δεν ξεβγάζεσαι καλά, το κεφάλι σου μπορεί να παρουσιάσει διάφορα δερματικά προβλήματα, όπως πυτιρίδα και ξηροδερμία, με αποτέλεσμα τα μαλλιά σου να δείχνουν θαμπά ή να γεμίζουν με αντιαισθητικές άσπρες νιφάδες... Για να αντιμετωπίσεις τέτοιου είδους προβλήματα, συμβουλεύσου το δερματολόγο σου, ο οποίος θα σου συστήσει τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης.


http://www.moda.gr/hair-tips/494-bad-hair-day




miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου