Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αν θέλεις έναν γρήγορο και ανώδυνο τρόπο να αλλάξεις τελείως το look σου και να κερδίσεις τις εντυπώσεις στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, σου λέμε μόνο δύο λέξεις: ψεύτικες βλεφαρίδες! Θα σου χαρίζουν το πιο ακαταμάχητο βλέμμα της βραδιάς και, αν τις εφαρμόσεις με τον σωστό τρόπο, κανείς δε θα καταλάβει ότι δεν είναι φυσικές.

Για να τις βάλεις σωστά, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα:
- Φέρε τις...στα μέτρα σου! Αν το μήκος τους είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό των δικών σου βλεφαρίδων, μη διστάσεις να κόψεις λίγο τη μία άκρη τους με ένα μικρό ψαλιδάκι των νυχιών. Για πιο φυσικό λουκ, μπορείς να ψαλιδίσεις λίγο και τις άκρες τους.
- Τοποθέτησε την ειδική κόλλα κατά μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων. Περίμενε λίγα δευτερόλεπτα πριν τις ακουμπήσεις στο δέρμα σου.
- Τοποθέτησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες στο πάνω βλέφαρό σου, προσπαθώντας να πλησιάζουν όσο το δυνατό περισσότερο στη γραμμή των δικών σου βλεφαρίδων. Χρησιμοποίησε μία μπατονέτα για να τις κολλήσεις καλύτερα. Περίμενε 20 με 30 δευτερόλεπτα με κλειστά μάτια για να στεγνώσει η κόλλα.
- Άπλωσε μάσκαρα στις βλεφαρίδες σου. Πρόσεχε να μην κάνεις απότομες κινήσεις, για να μην ξεκολλήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες.
Special tip: Για να αφαιρέσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες, χρησιμοποίησε το ειδικό προϊόν που βρίσκεται συνήθως στη συσκευασία τους. Διαφορετικά, μπορείς να βρέξεις μια πετσέτα προσώπου με ζεστό νερό και να καλύψεις με αυτή τα μάτια σου μέχρι να διαλυθεί η κόλλα και να πέσουν οι ψεύτικες βλεφαρίδες.

http://www.moda.gr/beauty-secrets/214----glamourous-look





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου