Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Παντρεύεσαι ή κάποιος δικός σου σκοπεύει να παντρευτεί; Αν ναι, είναι πιθανό να ανησυχείς για την επιλογή του κοσμήματος για αυτή τη ξεχωριστή ημέρα. Το νυφικό κόσμημα έχει κι αυτό τάσεις όπως και κάθε άλλο είδος κοσμήματος ή ρούχου.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι τα σκουλαρίκια, τα βραχιόλια και τα περιδέραια που έχουν ...
σχεδιαστεί ειδικά για να φορεθούν σε γάμο συχνά συμπληρώνουν παραδοσιακά νυφικά και είναι λευκά ή ιβουάρ. Βέβαια σε πολλές περιπτώσεις το κόσμημα της νύφης μπορεί να συνδυαστεί με το χρωματικό θέμα της διακόσμησης του γάμου , ή και να ταιριάζει με μικρές χρωματιστές λεπτομέρειες στο νυφικό φόρεμα.
Κάθε χώρα έχει διαφορετικές τάσεις για το νυφικό κόσμημα. Η Ινδία φαίνεται να είναι η πιο θεαματική! Το κόσμημα είναι πολύ σημαντικό για μια Ινδή νύφη. Η εμφάνιση της νύφης δεν θα είναι πλήρης αν δεν φορά όλα τα κοσμημάτων που ορίζει η παράδοση. Τις περισσότερες φορές, η Ινδή νύφη φοράει κίτρινο χρυσό κόσμημα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, κάποιες επιλέγουν κομμάτια κατασκευασμένα από ασήμι, λευκόχρυσο, πλατίνα, ή κοσμήματα με διαμάντια. Το ρουμπίνι, ο γρανάτης, το σμαράγδι και τα μαργαριτάρια, είναι μερικοί από τους πολύτιμους λίθους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στο ινδικό νυφικό κόσμημα.


Οι Ευρωπαίες νύφες προτιμούν μια πιο εξατομικευμένη εμφάνιση. Μερικές νύφες ακολουθούν τις τάσεις που ορίζουν οι σχεδιαστές και άλλες προτιμούν να επιλέξουν κομμάτια παραδοσιακά. Τα διαμάντια και τα μαργαριτάρια είναι διαχρονικές επιλογές και πολλές έχουν επιλέξει κοσμήματα που περιλαμβάνουν αυτούς τους πολύτιμους λίθους.
Το κόσμημα γάμου έχει μεγαλύτερη σημασία από αυτή που φαίνεται. Δεν είναι μόνο χρυσός, ασήμι ή πλατίνα σπαρμένα με πολύτιμους λίθους, αλλά αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της αφοσίωσης. Μια νύφη θα πρέπει να αγοράσει το κόσμημα που θα χρησιμοποιήσει στο γάμο της με φροντίδα γιατί είναι μία από τις πολύτιμες γλυκές αναμνήσεις του γάμου.


http://kosmimatamexantres.blogspot.com/2009/10/blog-post_1977.html

follow us


miss24.gr To γυναικείο blogShare on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου