Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ντύσιμο σου είναι ενδεικτικό της προσωπικότητας σου για κάποιον που δε σε ξέρει. Είτε πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά ή για το πρώτο ραντεβού, οφείλεις να εντυπωσιάσεις με το κατάλληλο ντύσιμο. Επειδή δεν αρκεί να νιώθεις αλλά πρέπει και να δείχνεις σούπερ, διάβασε παρακάτω πώς...

θα εντυπωσιάσεις με το κατάλληλο outfit ανάλογα με την περίσταση!



Στη συνέντευξη για δουλειά: όσο πιο απλή, τόσο καλύτερη! Αφού έχεις περιποιηθεί κατάλληλα το τρίπτυχο μαλλιά-νύχια- δόντια οφείλεις να επιλέξεις προσεκτικά τα ρούχα που θα εντυπωσιάσουν! Καλό είναι να μάθεις αν η εταιρεία έχει dress code ή όχι, για να είσαι όσο το δυνατόν προετοιμασμένη.

Αν η εταιρεία έχει dress code: ένα υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο είναι ικανά να εντυπωσιάσουν ακόμη και το πιο "σκληρό" αφεντικό! Για το πουκάμισο επίλεξε κόκκινο χρώμα που δείχνει ότι είσαι δυναμική, ενώ το μπεζ και το καφέ ως πιο διακριτικά χρώματα υποδηλώνουν ότι είσαι πιο low profile. Κομψή και άνετη μπορείς να επιλέξεις ένα διακριτικό αξεσουάρ όπως π. χ ένα ωραίο κολιέ που είναι ιδανικό για αυτή την περίπτωση ενώ δεν πρέπει να ξεχάσεις το τζάκετ σου!

Αν η εταιρεία δεν έχει dress code: μπορείς να ντυθείς πιο άνετα! Θα νιώθεις χαλαρή με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι σου- το οποίο όμως πρέπει να είναι όσο πιο απλό γίνεται χωρίς σχέδια, πολύχρωμες πινελιές και σκισμένο στα γόνατα- συνδυασμένο με ένα πουκάμισο ή μπλουζάκι. Μια καπαρντίνα συμπληρώνει το λουκ σου και το κάνει λίγο πιο "επίσημο".

Τιπ: ένα πολύχρωμο φουλάρι θα δώσει διαφορετικό αέρα στο ντύσιμο σου!

Στο πρώτο ραντεβού: όσο καιρό και αν το περίμενες αυτό το ραντεβού οφείλεις να μην το δείχνεις με το ντύσιμο σου! Καλό είναι να υιοθετήσεις ένα λουκ που να υποδηλώνει ότι δεν το ξενύχτησες μπροστά στον καθρέφτη, προσπαθώντας να βρεις τι θα φορέσεις! Ο χρυσός κανόνας της μόδας less is more βρίσκει απήχηση και σε αυτή την περίπτωση.

Ξέχασε τα ντεκολτέ που "βγάζουν μάτι", την εκτεθειμένη πλάτη σε συνδυασμό με το μίνι και γενικά οτιδήποτε φωνάζει: "σε θέλω πολύ"! Μπορείς να πετύχεις ένα θηλυκό και σέξι λουκ που δεν υπόσχεται πολλά με μια κόκκινη μπλούζα που κεντρίζει το ανδρικό βλέμμα με μέτριο ντεκολτέ και pencil skirt που έχει θηλυκή γραμμή αφού αγκαλιάζει το σώμα σου διαγράφοντας τις καμπύλες σου. Για πιο σπορ εμφάνιση- ξέχασε τα baggy παντελόνια που δεν αποπνέουν θηλυκότητα- και τόλμησε να επιλέξεις το skinny τζινάκι σου με το αγαπημένο σου totally you T-shirt!

Εντυπωσίασε τον με το στιλ και την αυθεντικότητα σου και μην ξεχνάς το παν είναι να νιώθεις άνετη και σέξι με αυτά που φοράς και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει και εκείνος!

Τιπ: πες όχι στα καινούργια παπούτσια! Υπάρχει το ενδεχόμενο να σε "χτυπήσουν" και να λήξεις το ραντεβού πολύ σύντομα μιας και θα υποφέρεις από τους πόνους!

Όταν γνωρίσεις την οικογένεια του: έφτασε ο καιρός να γνωρίσεις την οικογένεια του και βρίσκεσαι αντιμέτωπη με μεγάλα στιλιστικά διλήμματα: φόρεμα ή φούστα, ψηλοτάκουνα ή φλατ και τελικά "να πάω ή να μην πάω;". Όταν πρόκειται να γνωρίσεις τους δικούς του ως η επίσημη αγαπημένη του, καλό είναι να αποφύγεις να φορέσεις το αγαπημένο σου εξώπλατο φόρεμα που ναι μεν τρελαίνει εκείνον, αλλά σίγουρα δε θα κάνει καλή εντύπωση στη μανούλα του!

Το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι και ένα μπλουζάκι -άνευ αβυσσαλέου ντεκολτέ- που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα είναι ότι πρέπει όταν πρόκειται να πάς στο σπίτι του.

Στην περίπτωση που είσαι καλεσμένη σε γεύμα σε κάποιο εστιατόριο, επίλεξε ένα απλό φόρεμα που θα συνδυάσεις άψογα με ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια και χαμηλές γόβες και εντυπωσίασε εκείνον και τους γονείς του με την κομψότητα σου!

Στο πάρτι του γραφείου: το συζητάτε καιρό τώρα με τους συναδέλφους και επιτέλους έφτασε η ώρα: να χαλαρώσετε, να πιείτε, να ξεφύγετε από τη δουλειά και μέσα σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο να διασκεδάσετε όλοι μαζί.

Κράτησε το καινούργιο σου δερμάτινο φόρεμα για το βράδυ που θα βγεις με τις κολλητές σου, γιατί αν το επιλέξεις για το πάρτι του γραφείου το πιο πιθανό είναι να ξυπνήσεις σε συναδέλφους και διευθυντές άγρια ένστικτα! Προτίμησε ένα εμπριμέ κολάν με μονόχρωμη one shoulder μπλούζα, για να είσαι χαλαρή και άνετη!

Ξέχνα το secretary look στο πάρτι της δουλειάς, αν δε θέλεις να σου ζητάνε αναφορές και στοιχεία! Και θυμήσου: τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί απλά η τύχη δεν είναι τίποτε άλλο από την ευκαιρία που συναντά την προετοιμασία! Για αυτό το λόγο προετοιμάσου κατάλληλα και όλα θα πάνε τέλεια!
Από την Ελένη Αναστασάκη


http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15298&subid=2&pubid=5055610






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Ifigenia Bourneli είπε... @ 27 Ιουλίου 2020 στις 9:14 μ.μ.

Πολύ χρήσιμο το άρθρο σου!! Μου άρεσε πολύ! Μπορώ να πω ότι στις περισσότερες των περιστάσεων που αναφέρεις ακολουθώ τις προτάσεις σου και έχω βγει κερδισμένη. Ωστόσο πέρα από όλα αυτά για μένα έχει μεγάλη σημασία και η ποιότητα του ρούχου που φοράς. Θα σας πω πως εγώ εχω βρει τη λύση και το brand που μου ταιριάζει και το λένε esprit. Είναι ρούχα με στυλ, ποιότητα, άνετα και σε καλές τιμές. Θα τα συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όλες σας. Πάρτε ιδέες από εδώ!!! https://www.notos.gr/brands/esprit/

Δημοσίευση σχολίου