Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Mήπως κάθε φορά που σκέφτεστε να φορέσετε φόρεμα, αγχώνεστε;Mπως πιστεύετε ότι το φόρεμα δεν ταιριάζει στη σιλουέττα σας και δε σας κολακεύει αρκετά;Mήπως είστε πολύ αδύνατη ή πολύ γεματούλα για να φορέσετε φόρεμα;Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε και να στεναχωριέστε! Υπάρχει κάπου ένα φόρεμα που σας κολακεύει....ελάτε να το βρούμε!
Μεγάλοι γοφοί και μηροί
Ο καλύτερος τρόπος για να καλύψετε το μέγεθος του πισινού και των μηρών σας είναι να επιλέξετε ένα φόρεμα που να ...
φαρδαίνει από το κάτω μισό του σώματός σας. Ένα εμπριμέ φόρεμα από μετάξι και βαθύ ντεκολτέ θα αναδείξει το πρόσωπό, τους ώμους και το μπούστο σας.
Χαλαρά μπράτσα
Μην ανησυχείτε. Δεν χρειάζεται να ντυθείτε σαν τη γιαγιά σας για να καλύψετε τα χαλαρά μπράτσα. Το μυστικό είναι να κρατήσετε το σέξι στοιχείο, διαλέγοντας ένα μπροκάρ φόρεμα με μανίκια 3/4 και στυλ ελαφριάς καμπάνας.
Μικρόσωμη
Διαλέξτε μοντέρνα φορέματα, σε σχήμα τραπεζοειδούς αλλά αποφύγετε τα πολύ «παιδικά» κοψίματα για να μην φανεί το φόρεμα πολύ κοριτσίστικο.
Εύσωμη
Επειδή το σώμα σας έχει καμπύλες, αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να φορέσετε και να χαρείτε ένα όμορφο φόρεμα. Δείξτε το σώμα σας και φορέστε ένα ντραπέ φόρεμα από ζέρσεϊ με διακοσμητικές παγιέτες.
Άχαρα πόδια
Δεν θέλετε να δείξετε τα πόδια σας; Μπορείτε όμως να εξακολουθείτε να δείχνετε κούκλα με ένα φόρεμα, αντί να κρύβετε τα πόδια σας μέσα στα παντελόνια. Δοκιμάστε να φορέσετε ένα μακρύτερο φόρεμα (μέχρι το μέσο της γάμπας ή λίγο μακρύτερο). Το δαντελωτό φόρεμα σε lux χρώμα και ύφασμα προσφέρει έξτρα κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει απίστευτη θηλυκότητα και αισθησιασμό.
Ανοιχτοί ώμοι
Δεν χρειάζεται να κρύψετε το πάνω μέρος του σώματός σας επειδή έχετε ανοιχτούς ώμους. Αντίθετα, ψάξτε για φορέματα με λεπτομέρειες στο κάτω μέρος που εξισορροπούν το σώμα σας. Μια καλή λύση είναι τα φορέματα που έχουν βολάν στο στρίφωμα και τα μανίκια. Αποφύγετε τα φουσκωτά μανίκια και γενικά οτιδήποτε είναι ογκώδες στο πάνω μέρος και στενό κάτω.
Φαρδιά μέση
Καμουφλάρετε τη φαρδιά μέση είτε φορώντας ένα φόρεμα με ψηλή μέση και μεγάλο φιόγκο που τραβάει το βλέμμα, είτε φορώντας ένα φόρεμα με χαμηλή μέση, στο ύψος των γοφών.
Μεγάλο στήθος
Εάν έχετε μεγάλο στήθος εξισορροπήστε το σώμα σας διαλέγοντας ένα φόρεμα με κολακευτική λαιμόκοψη είτε σε στυλ V είτε ένα πιο βαθύ ντεκολτέ. Διαλέξτε φορέματα σε χυτή και ανοιχτή γραμμή, με ανάλαφρο ύφασμα. Αποφύγετε τα διακοσμητικά στην λαιμόκοψη και το μπούστο.
Μικρό στήθος
Τα περισσότερα ρούχα ταιριάζουν καλύτερα σε μικρά μπούστα. Αν, παρ' όλ' αυτά θέλετε να δώσετε λίγο περισσότερο όγκο στο πάνω μέρος διαλέξτε ένα φόρεμα που θα καλύπτει πλήρως το μπούστο ή θα έχει διακοσμητικά.
Πολύ λεπτή
Αν το σώμα σας δεν διαθέτει φυσικές καμπύλες, προσθέστε έναν τόνο θηλυκότητας με ζωντανά χρώματα και έντονα σχέδια. Μπορείτε, επίσης, να δώσετε λίγο όγκο με κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες όπως τα φαρδιά μανίκια και οι πιέτες στη μέση.


http://fantarines.2forum.biz/forum-f10/topic-t190.htm




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου