Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Την τελευταία δεκαετία άνθισε ένα πρωτότυπο και ιδιαίτερα προσοδοφόρο επάγγελμα στην χώρα μας, οι εταιρείες οργάνωσης γάμου.
Σ' άλλες χώρες βέβαια αυτή η επιχειρηματική δραστηριότητα υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και μάλιστα θεωρείται αναγκαία συνθήκη για κάθε γάμο.
Σήμερα που όλοι δουλεύουμε, όλοι προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό επίπεδο ζωής και να πιάνουν τα χρήματα μας τόπο ίσως ...
θα έπρεπε να πώ πως ναι, είναι σχεδόν αναπόφευκτο για τα περισσότερα νέα ζευγάρια το να καταφύγουν σε μια τέτοια επιχείρηση για την προετοιμασία του γάμου τους.
Ενα απο τα βασικά επιχειρήματα των εταιρειών οργάνωσης εκδηλώσεων, είναι πως μπορούν να μας βοηθήσουν να γλυτώσουμε χρόνο και πάνω απ'όλα χρήματα.
Είναι αλήθεια, πράγματι ισχύουν και τα δύο αν είμαστε τυχεροί και βρεθούμε μπροστά σε σωστούς και οργανωμένουν επιχειρηματίες. Και δίνω μια συμβουλή, μην ξεχνάει ποτέ κανείς την λέξη επιχειρηματίες, αυτό σημαίνει πως δουλεύουν με κέρδος.
Εχουν γραφτεί πολλά, έχουν γυριστεί ταινίες με θέμα την οργάνωση γάμων, είναι ένα πολύ γοητευτικό, δημιουργικό και κερδοφόρο επάγγελμα.
Υπάρχουν πολλοί που ασχολούνται με τον χώρο, κι αυτό δίνει σε όλους τους μελλόνυμφους την ευκαιρία να διαλέξουν τους καλύτερους, αυτούς που θα μπορέσουν να καταλάβουν τις ανάγκες τους και τις οικονομικές τους προδιαγραφές.
Γιατί είναι πολύ εύκολο να παγιδέψεις και να παραπλανήσεις, όταν έχεις μπροστά σου ανθρώπους που είναι τόσο συναισθηματικά φορτισμένοι που θέλουν τα πάντα και τα θέλουν τώρα.
Πρίν απευθυνθείτε σε επαγγελματίες, σχεδιάστε μόνοι σας αυτά που εσείς έχετε στο μυαλό σας, βάλτε τον πήχυ της οροφής του οικονομικού σας budget και προσπαθείστε να είστε συνεπείς σ'αυτό. Μετά επισκευτείτε κάποιον ειδικό, που θα έχετε βρεί μέσω σύστασης, διαφήμισης, ή ακόμη πιο εύκολα μέσω διαδικτύου.
Δώστε πάντα στον εαυτό σας μια δεύτερη, ακόμη και τρίτη επιλογή. Περάστε τους υποψήφιους διοργανωτές από κανονική συνέντευξη και δεν θα μετανιώστε γι'αυτήν την απόφασή σας. Αν ήδη έχετε συγκεκριμένα πράγματα στο μυαλό σας μην διστάσετε να τα ρίξετε στο τραπέζι της συζήτησης, άλλωστε πρόκειται για τον δικό σας γάμο και για την δική σας τσέπη. Υπάρχει μια φράση κλειδί που αν την ακούσετε ίσως να πρέπει ν'απομακρυνθείτε με γρήγορα και ελαφριά βηματάκια ΄΄εγώ στην θέση σας δεν θα διάλεγα αυτό΄΄.
Ναι, αλλά δεν είναι στη θέση σας και το μυστικό ενός καλού επαγγελματία είναι να μπορεί να βρεθεί στην θέση σας.
Μην παγιδευτείτε, δεν πηγαίνετε σε σύμβουλο γάμου, πηγαίνετε σε διαμεσολαβητή, δηλαδή θέλετε να γλυτώσετε χρόνο και χρήμα από το ψάξιμο, την έννοια και την κούραση της προετοιμασίες. Πηγαίνετε να πληρώστε την υπηρεσία που θα σας προσφέρουν κι όχι τον γάμο κάποιου άλλου.
Εχω φίλους που απογοητεύτηκαν πολύ από αυτήν την διαδικασία και τελικά, ξόδεψαν πολλά περισσότερα και υποχώρησαν στα θέλω τους, παρασυρμένοι από κάποιους επιτήδειους που εκμεταλεύτηκαν την επιθυμία τους να κάνουν ένα ιδιαίτερο και εντυπωσιακό γάμο.
Tip
Φτιάξτε το πλάνο των χρημάτων που θέλετε να ξοδέψετε και που επιθυμείτε να επενδύσετε περισσότερο-π.χ. στην δεξίωση και στην φωτογραφική κάλυψη. Επισκευτείτε τους διοργανωτές επιχειρηματίες και, αφού τους ενημερώσετε για το πρόγραμμα που έχετε, αφήστε τους χρόνο να μελετήσουν τις δυνατότητες που δίνει το budget που τους δίνετε.
Αν έχετε κρυφή αντζέντα οικονομικής παρασπονδίας(σε περίπτωση που κάτι σας αρέσει πολύ)μην την εμφανίσετε την πρώτη φορά. Μπορεί οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν την οργάνωση του γάμου σας να είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες, ψαγμένοι και σωστά δικτυωμένοι και να σας φέρουν εκείνα τ'αποτελέσματα που θέλετε χωρίς να χρειαστεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας.
Ο τρελλός ενθουσιασμός που μας πιάνει όταν μπαίνουμε στο χορό του γάμου είναι πολλές φορές βούτυρο στο ψωμί των αρπακτικών που υπάρχουν εκεί έξω, μην παρασύρεστε απο τα φώτα της γκλαμουριάς, ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.


http://weddingblog.gr/%CE%BF%CF%81%CE%B3%CE%AC%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85-1




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου