Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

H 38χρονη πρώην Μις Αργεντινή και μοντέλο Σολάν Μαγκνάνο (Solange Magnano) έχασε τη ζωή της ύστερα από επέμβαση ανόρθωσης γλουτών.
Η εμμονή της να διατηρήσει την σφριγηλότητα του κορμιού της, μετά την γέννηση των δίδυμων παιδιών της, οδήγησε την πρώην εστεμμένη στο χειρουργείο του πλαστικού για λιποαναρρόφηση και τοποθέτηση εμφυτευμάτων στα οπίσθια.
Κατά την διάρκεια της επέμβασης, η 38χρονη Σολάν παρουσίασε αναπνευστικές επιπλοκές και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στην...
εντατική. Μετά από τρεις ημέρες νοσηλείας έχασε τη μάχη με τη ζωή εξαιτίας πνευμονικής εμβολής, την περασμένη Κυριακή.
Η μελαχρινή καλλονή είχε εθιστεί στις πλαστικές εγχειρήσεις, κυνηγώντας την τελειότητα. Τουλάχιστον, αυτό υποστηρίζει ο στενός της φίλος και σχεδιαστής Ρομπέρτο Πιάτζα (Roberto Piazza):
"Ηταν ένα κορίτσι που τα είχε όλα στην ζωή της. Ζούσε σαν θεά και αυτό που την σκότωσε ήταν η εμμονή της με την ομορφιά".
Η Μαγκνάνο που γεννήθηκε στην Αργεντινή το 1994, είχε υποβληθεί και σε πλαστική εγχείρηση στο στήθος, αμέσως μετά την γέννηση των διδύμων.
Την περασμένη Τετάρτη, ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες για την ανόρθωση των γλουτών, μια ιδιαίτερη δημοφιλής επέμβαση για τις γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν οπίσθια σαν της Τζένιφερ Λοπέζ ή της Μπιγιονσέ.
Δυστυχώς, οι επιπλοκές που παρουσιαστήκαν στην διάρκεια μιας επέμβασης ρουτίνας, της κόστισαν την ζωή.Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την σώσουν, παρότι την μετάφεραν έγκαιρα από την ιδιωτική κλινική στην εντατική μεγάλου νοσοκομείου.
Η είδηση του θανάτου της πρώην Μις Αργεντινή, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στη χώρα καταγωγής της, για τους κινδύνους που διατρέχουν οι γυναίκες που εθίζονται στις πλαστικές επεμβάσεις, οι οποίες είναι εξαιρετικά διαδεδομένες στην συγκεκριμένη χώρα.
Πάνω από 50.000 αισθητικές επεμβάσεις γίνονται κάθε χρόνο στην Αργεντινή, ενώ δεν είναι λίγοι οι ξένοι που επισκέπτονται τη συγκεκριμένη χώρα με αυτό το σκοπό, αφού το κόστος εκεί, είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=15573&subid=2&pubid=6533913





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου