Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα δυνατά και λαμπερά μαλλιά είναι αποτέλεσμα φροντίδας και αντιμετώπισης τυχόν παθολογικών συμπτωμάτων. Τα προϊόντα στάιλινγκ, οι καιρικές συνθήκες, η διατροφή μας, αλλά και παθολογικοί παράγοντες δημιουργούν προβλήματα στην εμφάνιση, την ποιότητα και την ποσότητα των μαλλιών μας. Αυτά ξεπερνιούνται όμως στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αν ακολουθήσουμε αγωγή με εξειδικευμένα προϊόντα και
μάθουμε να φροντίζουμε σωστά τα μαλλιά μας.
* Αδύναμα μαλλιά: Η τρίχα χάνει τη ζωντάνια της και τα μαλλιά μας δεν στρώνουν εύκολα, ενώ το κούρεμά μας χάνει πολύ γρήγορα τη φόρμα του. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι προϊόντα συνολικής περιποίησης, από το λούσιμο έως το στάιλινγκ, που θα δώσουν ξανά στην τρίχα τη χαμένη της ενέργεια, θα της προμηθεύσουν τις απαραίτητες βιταμίνες και δεν θα την ταλαιπωρήσουν στο χτένισμα και το φορμάρισμα.
* Ξηρότητα: Εκδηλώνεται όταν το σμήγμα, το οποίο προστατεύει την τρίχα, δεν είναι αρκετό. Έτσι, τα μαλλιά γίνονται εύθραυστα και χάνουν τη γυαλάδα τους. Για αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτείται ενυδάτωση και τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής.
* Θαμπά μαλλιά: Είναι αποτέλεσμα, συνήθως, των συχνών βαφών, της συνεχούς χρήσης σεσουάρ, της περμανάντ αλλά και της αξιοποίησης σκληρών προϊόντων φορμαρίσματος. Όλα αυτά αφυδατώνουν τα μαλλιά, τους αφαιρούν τη λάμψη και τα κάνουν να δείχνουν άγρια. Χρησιμοποιήστε αναπλαστικά προϊόντα με φυτικές πρωτεΐνες, ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά και μάσκες εντατικής θρέψης.
* Πιτυρίδα: Εμφανίζεται με τη μορφή αντιαισθητικών λευκών νιφάδων και οφείλεται σε ερεθισμό του τριχωτού της κεφαλής. Αντιμετωπίζεται με τα ειδικά σαμπουάν και προϊόντα στάιλινγκ, που θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν για ορισμένο χρονικό διάστημα.

http://www.7merestv.gr/article.php?art_id=279




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου