Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

...που υπόσχονται να «σβήσουν» το χρόνο από το πρόσωπό σου!Το μακιγιάζ λειτουργεί μαγικά καθώς μπορεί να κρύψει την κούραση, να καλύψει τις ρυτίδες και να χαρίσει λάμψη στην επιδερμίδα. Οι νέες φόρμουλες των προϊόντων είναι ιδιαίτερα λεπτές και στην κυριολεξία μεταφέρουν το χρόνο πίσω. Δυστυχώς όμως συχνά οι γυναίκες ...
χρησιμοποιούν βαριές φόρμουλες, αλλά και λανθασμένες τεχνικές στην εφαρμογή του μακιγιάζ με αποτέλεσμα να χάνουν τη φρεσκάδα τους και να δείχνουν μεγαλύτερες από ό,τι είναι πραγματικά. Για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να δείχνεις μικρότερη, ακολούθησε τις τεχνικές μακιγιάζ που σου προτείνουμε και ξέχνα (τουλάχιστον προς το παρόν) κάθε πλάνο για πλαστικές.

Τονίζεις τα ζυγωματικά σου με σκουρόχρωμα ρουζ
Γιατί είναι λάθος: Με το πέρασμα του χρόνου μειώνεται σταδιακά το κολλαγόνο στο δέρμα, έτσι στα μάγουλα των γυναικών εμφανίζονται βαθουλώματα. Απλώνοντας σκουρόχρωμο ρουζ στα ζυγωματικά τονίζονται τα βαθουλώματα με αποτέλεσμα οι γυναίκες να δείχνουν ακόμη πιο μεγάλες.
Το σωστό μακιγιάζ: Για να δείχνει το πρόσωπό σου πιο φρέσκο, νεανικό αλλά και ομοιόμορφο δοκίμασε: Να απλώσεις το ρουζ κάνοντας κυκλικές κινήσεις επικεντρώνοντας στην περιοχή των ζυγωματικών που «φουσκώνει» όταν χαμογελάς. Χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα από το ρουζ και τίναξε το πινέλο πριν το ακουμπήσεις στην επιδερμίδα σου για να απομακρυνθεί η επιπλέον ποσότητα. Είναι σημαντικό να απλώσεις καλά το προϊόν, ιδιαίτερα κοντά στις ρίζες των μαλλιών ώστε να αποφύγεις τις διχρωμίες. Για ένα νεανικό λαμπερό look επίλεξε μία ροζ- ροδακινί απόχρωση όπως το Miracle Touch Creamy Blush της Max Factor (14,63 ευρώ), το νέο ρουζ με κρεμώδη υφή, που έχει σχεδιαστεί για να αφήνει στο πρόσωπο μια υγιή λάμψη.
Γρήγορη συμβουλή: Για να δώσεις μία αίσθηση λίφτινγκ στο πρόσωπό σου, τελειώνοντας άπλωσε με την άκρη του δείκτη σου λευκή λαμπερή σκιά κατά μήκος των οστών των ζυγωματικών.

Επιλέγεις κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις
Γιατί είναι λάθος: Με το πέρασμα του χρόνου τα χείλη χάνουν το υπέροχο, φυσικό ροδαλό χρώμα τους. Έτσι ένα δαμασκηνί κραγιόν το οποίο μπορεί να δείχνει πολύ σέξι σε μία γυναίκα 20 ετών, επιβαρύνει μία γυναίκα πολύ μεγαλύτερης ηλικίας και κάνει το χρώμα των χειλιών (αλλά και γενικότερα το σύνολο του προσώπου της) να δείχνει άτονο και ξεπλυμένο.
Το σωστό μακιγιάζ: Κάνε περίγραμμα στα χείλη με ένα μαλακό μολύβι με λαμπερούς τόνους στην απόχρωση του μούρου, ροζ ή ροδακινί. Αυτές οι λαμπερές αποχρώσεις θα προσθέσουν μία αίσθηση χρώματος στα χαρακτηριστικά και θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα. Στη συνέχεια πρόσθεσε γκλος (χωρίς χρώμα ή ένα στην ίδια απόχρωση με το μολύβι) στο κέντρο των κάτω χειλιών ώστε να ανακλά το φως και να δείχνουν πιο μεγάλα και εντυπωσιακά. Δοκίμασε: Το Color Passion Lipstick, Lingerie Pink 87 της Nivea (12,79 ευρώ).

Προτιμάς σκιές στο χρώμα του πάγου
Γιατί είναι λάθος: Εκτός του ότι αυτό το μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα κραυγαλέο και θυμίζει '80ς, έχει αποδειχθεί ότι αυτή η ποιότητα των σκιών αλλοιώνεται εύκολα και μπαίνει μέσα στις πτυχώσεις του δέρματος δημιουργώντας μία αντιαισθητική εικόνα.
Το σωστό μακιγιάζ: Είναι προτιμότερο να αντικαταστήσεις τις σκιές στα χρώματα του πάγου με λαμπερές σκιές (Shimmer), όπως την τετραπλή παλέτα σκιών Giordani Gold Symphony 2512, της Oriflame (24 ευρώ), οι οποίες είναι η νέα εκδοχή των ψυχρών σκιών. Ποια είναι η διαφορά; Αυτές οι σκιές προσφέρουν μία διακριτική λάμψη. Παράλληλα η απαλή και φίνα σύνθεσή τους τις κάνει να εφαρμόζουν τέλεια στα μάτια και το αποτέλεσμα να έχει διάρκεια.

Βάζεις υπερβολική ποσότητα πούδρας
Γιατί είναι λάθος: Η υπερβολική ποσότητα πούδρας κολλάει πάνω στην επιδερμίδα και εισχωρεί μέσα στις ρυτίδες κάνοντάς τες να δείχνουν πιο έντονες. Επίσης η υπερβολική πούδρα αλλοιώνει τα χαρακτηριστικά στερώντας σου τη φυσικότητα της επιδερμίδας σου.
Το σωστό μακιγιάζ: Να απλώνεις πούδρα μόνο στα σημεία του προσώπου που πραγματικά τη χρειάζεσαι, όπως στην περιοχή του Τ (στη μύτη, το πιγούνι και στη βάση του μετώπου). Απόφυγε τις περιοχές όπου έχεις πολλές και μικρές ρυτίδες όπως κάτω από τα μάτια και γύρω από το στόμα. Εναλλακτικά, μπορείς να ταμπονάρεις την επιδερμίδα σου με τα ειδικά μαντιλάκια, τα οποία είναι φτιαγμένα από ριζόχαρτο και απομακρύνουν τη λιπαρότητα. Τα συγκεκριμένα προϊόντα απομακρύνουν τις γυαλάδες χωρίς όμως να καταστρέφουν το μακιγιάζ. Για καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε μία κρεμώδη πούδρα που αφήνει ανάλαφρο αποτέλεσμα, όπως την Compact Powder της Coverderm (22,40 ευρώ).

Κάνεις έντονο περίγραμμα στα κάτω βλέφαρα
Γιατί είναι λάθος: Το έντονο και παχύ περίγραμμα στα κάτω βλέφαρα βαραίνει τα μάτια δίνοντας την αίσθηση ότι τα μάτια πέφτουν προς τα κάτω με αποτέλεσμα να δείχνουν κουρασμένα και πεσμένα.
Το σωστό μακιγιάζ: Τα κάτω βλέφαρα χρειάζονται ένα διακριτικό περίγραμμα το οποίο οριοθετεί την περιοχή και αναδεικνύει το βλέμμα. Εάν επιλέξεις να κάνεις περίγραμμα με ένα προϊόν που έχει υφή πούδρας (όπως σκούρα σκιά) χρησιμοποίησε οπωσδήποτε ένα ειδικό πινέλο περιγράμματος με (τετραγωνισμένη άκρη) και ξεκίνησε κάνοντας περίγραμμα στο επάνω βλέφαρο, όπως Super Liner Carbon Gloss, της L' Oréal (15,15 ευρώ). Στη συνέχεια κάνε απαλό περίγραμμα στο κάτω βλέφαρο χρησιμοποιώντας το πινέλο. Αυτή η απαλή σκίαση στην περιοχή τονίζει τα μάτια και δίνει την ψευδαίσθηση ότι η σκιά είναι φυσική, από το παιγνίδισμα του φωτός. Εάν προτιμάς να κάνεις περίγραμμα με μολύβι, όπως το Expert Eyes, Crayon Oriental της Maybelline (5 ευρώ), κάνε τη γραμμή και στη συνέχεια απάλυνε το αποτέλεσμα με μία μπατονέτα ή με τα ειδικά σφουγγαράκια που έχουν ενσωματωμένα κάποια μολύβια.



http://www.preventionmag.gr/default.php?pid=6&art_id=2664&supercat_id=3









follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου