Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αυτές τις γιορτινές μέρες,όλο κ κάποια κοινωνική υποχρέωση θα έχουμε,κάποια γιορτή ή έστω το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς,όπου θα επιβάλλεται να πάμε κ να λάμψουμε..Ιδέες όσον αφορά τα ρούχα,σας έδωσα αρκετές σε προηγούμενα ποστ,ελπίζω να μην έχετε παράπονο!
Αλλά επειδή το θέμα με ενδιαφέρει άμεσα,την άλλη εβδομάδα κάνω ένα μικρό party γενεθλίων,σκέφτηκα πως θα μπορούσα να κάνω την παρουσία μου,το σπίτι μου αλλά κ γενικά τη συγκέντρωση,εντυπωσιακά!Θα κινηθούμε όμως στο πνεύμα των ημερών,δηλαδή Χριστούγεννα κ μαξιμαλισμό,όπου το υπερβολικό επιτρέπεται κ προτιμάται...
Για να μη γίνει το ποστ τεράστιο,θα πω λίγα πράγματα για κάθε κατηγορία.
Εμφάνιση-Μέρος 1ο
Ωραία,καινούριο φόρεμα/φούστα/παντελόνι πήραμε..οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.Θεωρώ ότι φέτος η μόδα προστάζει πιο απλά ρούχα κ πιο εκκεντρικά τα υπόλοιπα.Δίνουμε βάση λοιπόν σε παπούτσια(γόβες ή ankle boots),τσάντα(υπερμεγεθή φάκελο ή μικροσκοπικό clutch) κ αξεσουάρ/κοσμήματα(εντυπωσιακό δαχτυλίδι ή στολίδι για τα μαλλιά).
Εμφάνιση-Μέρος 2ο
Νομίζεις τόσο εύκολα ξεμπερδεύεις;Κ τα μαλλιά;Το μακιγιάζ;Τα νύχια;Οι λεπτομέρειες ολοκληρώνουν μια επιτυχημένη εμφάνιση κ κάνουν την διαφορά!Μαλλιά(messy up-do ή κυματιστό glam),μακιγιάζ(κόκκινο κλασσικό κραγιόν ή smokey eyes σε μεταλλικό χρώμα) κ νύχια(σκούρο μοβ ή λιτό γαλλικό)πρέπει να είναι περιποιημένα κ να ταιριάζουν με το στυλ σας εκείνη τη βραδιά.
Χώρος
Τώρα που στολιστήκατε,(κούκλα,φτου!)σειρά έχει το σπίτι..Αν κάνετε εσείς το party,σκεφτείτε το ύφος της βραδιάς(glam,relaxed,disco,dinner)..Όλα παίζουν αρκεί να έχετε υπόψιν σαςτα δεδομένα.Δηλαδή λίγος κόσμος,σημαίνει ότι δε θα υπάρξει χορός πιθανότατα άρα φροντίστε να υπάρχει τράπουλα ή κάποιο επιτραπέζιο.Όσο για την διακόσμηση,είναι Χριστούγεννα ζήτω η κιτς υπερβολή!
Αν πάλι το party γίνεται κάπου αλλού σκεφτόμαστε τα αυτονόητα.Πως κ που θα πάμε(επηρεάζει ντύσιμο),ποιοι θα είναι(επηρεάζει από εμφάνιση μέχρι συμπεριφορά),ποιο καλλυντικό θα πάρουμε για το φρεσκάρισμα,κ αν θα πιουμε.Don’t drink and drive-ήταν μια ευγενική συμβουλή του μπλογκ.
Δώρα
Φυσικά θα διαλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας.Σε αυτά δε θα σας βοηθήσω,τους ξέρετε κ είμαι σίγουρη ότι θα βρείτε το ιδανικό δώρο.Αν όμως είστε καλεσμένη σε γνωστό/συνάδερφο/μακρινό ξάδερφο κ δε θέλετε να πάτε με τη λύση της τελευταίας στιγμής,δηλαδή ένα καλάθι με ποτά,ασφαλείς επιλογές είναι:βάζα,κεριά,βιβλία.Α,αν πάτε σε οικογένεια με παιδιά,είναι πολύ γλυκό να πάρετε κάτι κ για αυτά,από μια σοκολάτα μέχρι ένα παιχνιδάκι..ανάλογα το πορτοφόλι!






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου