Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Αν με διαβάζετε καιρό,θα έχετε καταλάβει ότι ζω σε ένα αρκετά μικρό φοιτητικό σπίτι.Αν όχι,δεν έχει σημασία,απλά πρέπει να ξέρετε ότι αυτό το ποστ με αφορά άμεσα κ γι’αυτό προσπάθησα να βρω αρκετούς τρόπους εξοικονόμησης χώρου.
* Το τρικ του μεγάλου καθρέφτη ισχύει.Αν έχετε προσέξει,πολλά μαγαζιά-τρύπες το χρησιμοποιούν για να δώσουν την ψευδαίσθηση ενός πιο ευρύχωρου μέρους κ λειτουργεί.
* Τοίχοι κ έπιπλα σε ανοιχτές αποχρώσεις,επίσης...
βοηθούν. Ζαχαρί,σομόν,κίτρινο,ροζ κ άλλα παλ χρώματα μεγαλώνουν οπτικά ένα χώρο.
* Ο φωτισμός παίζει τεράστιο ρόλο,καθώς δημιουργούνται σκιές κ καμπύλες που δεν υπάρχουν.Έχω ακούσει ότι τα σποτάκια στους τοίχους είναι ιδανικά για την περίπτωση.
* Προτιμήστε λιτά έπιπλα κ γραμμές,αφού τα βαριά έπιπλα με πολλά διακοσμητικά στοιχεία μικραίνουν ακόμα κ ένα άνετο διαμέρισμα.
* Αποφύγετε τα πολλά διακοσμητικά κ άχρηστα πραγματάκια.Ξέρω,μπορεί να είναι πανέμορφα αλλά δημιουργούν μια αίσθηση του χάους.
* Προσπαθήστε να κράτατε το χώρο σας καθαρό κ τακτοποιημένο,όχι μόνο για λόγους αισθητικής κ καθαριότητας αλλά κ γιατί ισχύει ότι είπαμε κ πιο πάνω,δε θέλουμε ένα παραφορτωμένο μέρος.
* Πολυχρηστκά έπιπλα.Δηλαδή καναπές-κρεβάτι,συρταριέρα με ροδάκια κλπ.
* Γλιτώνετε χώρο κ με άλλους τρόπους,πχ αυτό το έπιπλο που στηρίζει τηλεόραση στον τοίχο(το έχω,βολεύει,δε χρειάζεστε τραπεζάκι) ή πάνω από το πλυντήριο(αν είναι στη κουζίνα)τοποθετήστε έξτρα πάγκο για να μη μείνει άχρηστο.
* Αν βάλετε κάποιο χαλί τώρα το χειμώνα,προτιμήστε κάποιο ανοιχτόχρωμο όπως μπεζ,ροζ,γαλάζιο ή κίτρινο.

Γενικά,είναι καλό να έχουμε υπόψιν μας όσα είπα αλλά ας μη ξεχνάμε,ότι ακολουθώντας τις προσταγές της δικής μας αισθητικής κ όχι της μόδας ή των κανόνων,το αποτέλεσμα θα είναι πάντα εντυπωσιακό.


http://littlestylist.wordpress.com/2007/12/03/tips-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%82/
follow us


miss24.gr To γυναικείο blogShare on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου