Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

«Μία βραδιά στον αστερισμό της ομορφιάς και της αγάπης», όπως είπε ο Γάλλος πρέσβης Κριστόφ Φαρνό ήταν η φιλανθρωπική εκδήλωση για τα ορφανά του AIDS, με την επίδειξη μόδας του Πιέρ Καρντέν, στη Γαλλική Πρεσβεία στην Αθήνα....


Την εκδήλωση που διοργανώθηκε υπό την αιγίδα της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την οργάνωση «Ελληνική Δράση Αφρικής» και του προξενείου της Ακτής Ελεφαντοστού, παρουσίασε η Ευγενία Μανωλίδου. Τα έσοδα θα διατεθούν για αγορά φαρμάκων για τα όργανα του AIDS στην Αφρική.

Μία ξαφνική αδιαθεσία του Πιέρ Καρντέν ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Παρισιού, εμπόδισε τον μαιτρ της υψηλής ραπτικής να παραστεί στην εκδήλωση, όπου εκπροσωπήθηκε από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του οίκου του, Ζάν-Πασκάλ Ες και τη μούσα του δημιουργού, Μαρίζ Γκασπάρ.

Ο Γάλλος Πρέσβης χαιρέτισε την εκδήλωση αναφέροντας πως είναι σημαντικό για τον ίδιο να συμβάλλει σε ένα φιλανθρωπικό σκοπό και να φιλοξενήσει την επίδειξη μόδας ενός τόσο μεγάλου μαίτρ της υψηλής ραπτικής αλλά και τόσο σημαντικού ανθρώπου όπως είναι ο Πιέρ Γκαρντέν.

Η γενική πρόξενος της Ακτής του Ελεφαντοστούν Μέρω Κεσεσίογλου μίλησε για τον «φίλο της» Πιέρ Γκαρντέν και το έργο του διεθνώς για τα παιδιά που πάσχουν από AIDS υπογραμμίζοντας οτι η ασθένεια αυτή είναι η πρώτη αιτία θανάτου στην Αφρική.

Επίτιμος καλεσμένος της βραδιάς ο Μίμης Πλέσσας, αναφέρθηκε στον Πιέρ Γκαρντέν και το φιλανθρωπικό του έργο και στη συνέχεια κάθισε στο πιάνο για μία «μουσική αντιφώνηση», όπως είπε ο ίδιος, συνοδεύοντας τον Ελληνογάλλο ερμηνευτή Γιώργο Περρή σε παλιά δικά του τραγούδια.

Ο Ζάν Πασκάλ Ες μετέφερε τέλος τις ευχές του Πιέρ Γκαρντέν για την επιτυχία της βραδιάς, μίλησε για το πάθος του για την δημιουργία και την φιλανθρωπία και υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει στην Αθήνα την εορταστική εκδήλωση για τα 60 χρόνια του οίκου Γκαρτνέν την επόμενη χρονιά.


http://www.otenet.gr/portal/portal/info/news/greeknews?media-type=html&user=anon&js_panename=greeknews&action=portlets.PsmlPortletAction&eventsubmit_doview=2345980&category=greeknews




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου