Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η Nikos – Takis Haute Couture στην πρόσφατη Fashion Week Athens που έγινε στην Τεχνόπολις για τη σεζόν Ανοιξη – Καλοκαίρι 2010, παρουσίασε ρούχα για άντρες και γυναίκες και φυσικά έκλεισε την επίδειξη με τα νυφικά, που προτείνει για το 2010.
Στις νυφικές δημιουργίες είδαμε να επικρατεί το λευκό και το ιβουάρ ως προς το χρώμα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είδαμε και πινελιές ζωηρών χρωμάτων, όπως το κόκκινο. Χαρακτηριστικό των νυφικών δημιουργιών είναι τα ...

πλούσια κεντήματα με κρύσταλλα, αλλά και οι δαντέλες, το τούλι και τα μεταξωτά υφάσματα.


Πρόκειται για μια συλλογή νυφικών που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, όπως άλλωστε “συνηθίζει” ο οίκος Nikos – Takis και ο σχεδιαστής Χάρης Τσιάρας. Τα ρούχα που παρουσιάστηκαν ήταν εμπνευσμένα από την Ελληνική ταινία «Γοργόνες & Μάγκες» και η ίδια αύρα πέρασε και στα νυφικά.

Εντυπωσιακή ήταν η τελευταία εμφάνιση με νυφικό, αλλά και το φινάλε με τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή σε ρόλο ώριμου και γοητευτικού μοντέλου, ανάμεσα στις Στέλλα Γιαμπουρά και Τζένη Τζιβεριώτη.

Ακολουθεί σε video απόσπασμα της επίδειξης Nikos – Takis, από τη Fashion Week Athens Spring / Summer 2010, με την παρουσίαση των νυφικών του οίκου για το 2010.



follow us


http://weddingblog.teleiosgamos.gr/fashion-beauty/nikos-%CF%84akis-%CE%BD%CF%85%CF%86%CE%B9%CE%BA%CE%AC-2010-%CF%83%CF%84%CE%BF-fashion-week-athens-ss-2010

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου