Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Δεν υπάρχει τίποτα πιο απαραίτητο από ένα καλό make up για ένα λαμπερό μακιγιάζ. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η επιλογή των make-up, πρέπει πάντα να γίνεται βάση της επιδερμίδας σας και του χρώματος της. Εάν λοιπόν θέλετε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, θα πρέπει...
να διαλέξετε σύμφωνα με τα κριτήρια που προαναφέραμε, το καλύτερο για εσάς και την επιδερμίδα σας make up που θα σας κάνει να λάμπετε ανά πάσα στιγμή και δεν θα κάνει το πρόσωπο σας να φαίνεται λιπαρό.Εάν η επιδερμίδα σας είναι κανονική όλες οι υφές ταιριάζουν, υγρή, κρεμώδης ή σε σκόνη. Είναι θέμα προτίμησης.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι ξηρή ταιριάζουν καλύτερα τα υγρά ή τα κρεμώδη μέικ απ, αποφύγετε τα μέικ απ σε σκόνη, γιατί έχουν την τάση να ξεραίνουν ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα σας.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή κατάλληλα είναι τα μείκ απ που περιέχουν πούδρα στην σύνθεση τους, απορροφούν την λιπαρότητα όπως τα ματ μέικ απ σε μους ή η υγρή βάση μέικ απ.

Εάν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη φροντίστε φυσικά την επιδερμίδα σας, η υγρή βάση μέικ απ με απαλή σύνθεση που περιέχει χαμομήλι, αλόη και λεβάντα είναι ιδανική για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.


πηγή
http://www.cu2.gr/aroma-ginaikas/makigiaz/67-texni-makigiaz/69-make-up.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου