Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αγαπημένες μου, Θα έχετε παρατηρήσει πως όλοι οι διάσημοι έχουν καταπληκτική επιδερμίδα…μερικοί από αυτός το έχουν το χάρισμα εκ γεννετής και τους ζηλεύουμε..είναι όμως και μερικοί άλλοι οι οποίοι όχι μόνο δεν είναι καλύτεροι από εμάς..αλλά μάλλον θα πρέπει να τους λυπόμαστε..που πληρώνουν τόσα dollars σε ειδικούς κάθε ειδικότητας και ακόμα δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν χωρίς μακιγιάζ..Και για να μην πολυλογώ .Ορίστε μερικοί σταρς με τους καλύτερους αλλά και με τους χειρότερους...
τύπους επιδερμίδας
Ηalle Berry:
Η διάσημη ηθοποιός, έχει πραγματικά επιδερμίδα αξιοζήλευτη..το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ, φροντίζει καθημερινά την υγεία και την εμφάνιση της επιδερμίδας της. Επίσης με θρησκευτική ευλάβια τηρεί τον κανόνα του δεν πάω πουθενά χωρίς την αντηλιακή μου προστασία..Σωστή την βρίσκω την κυρία..Τέλος, φήμες την θέλουν να έχει κάνει και κανένα bottox..

Lindsay Lohan:
Σε αντίθεση με την Halle, η Lindsay, έχει πραγματικά μια όχι και τόσο καλή επιδερμίδα. Ουσιαστικά, η επιδερμίδα της είναι γεμάτη φακίδες..όχι ότι από μόνες τους είναι άσχημες..ίσα ίσα εγώ της θεωρώ πολύ χαριτωμένες..Επειδή όμως ως συνήθως οι φακίδες ισοδυναμούν με ευαίσθητη επιδερμίδα θα έπρεπε να ήταν πιο προσεχτική με την φροντίδα ειδικά του προσώπου της μιας και οι διχρωμίες έχουν γίνει ακόμα πιο έντονες. Το άγχος, το κάπνισμα και η έλλειψη ύπνου σε συνδυασμό με την έκθεση στον ήλιο οδηγούν σε αυτό το αποτέλεσμα. Κάποιος θα πρέπει να της μιλήσει για αντηλιακή προστασια. Ashton Kutcher:
Ποιός είπες πως η ωραία επιδερμίδα είναι προνόμιο μόνο των γυναικών. Ο Ashton είναι 31 ετών και δεν εμφανίζει καμία ρυττίδα, ούτε καν έκφρασης. Επιπλέον, η λάμψη της, η καλή ποιότητα της και η έλλειψη πόρων μαρτυρούν πολύ καλή περιποίηση και ενυδάτωση, Ειδικοί σχολιάζουν την έλειψη ρυττίδων γύρω από τα μάτια(πόδι της χήνας) και πιθανολογούν πως και ο σύντροφος της Ντέμι Μουρ έκανε το μποτοξάκι του..Και αν όχι..σίγουρα ο δερματολόγος του θα του έχει κάνει κάποια ειδική θεραπεία..
Brad Pitt:
‘Οπως οι άντρες μπορούν να έχουν όμορφη και περιποιημένη επιδερμίδα, είναι δυνατόν να έχουν και επιδερμίδα όχι και τόσο όμορφη..Μπορεί να σοκαριστείτε άλλα ο γυναικοκατακτητής του Χόλυγουντ ανήκει στην κατηγορία των αντρών με την άσχημη επιδερμίδα.Το δέρμα του προσώπου του εμφανίζει ανομοιομορφία σε σχέση με την απόχρωση του, ένω είναι και ‘σημαδεμένος’ προφανώς ενθύμιο της εφηβηκής ακμής του. Ο τόνος και η αίσθηση της επιδερμίδας του προφανώς επηρεάστηκαν από το άγχος(τόσα στόματα έχει να θρέψει) και από το ότι γερνάει.. Cate Blanchet:
Η ηθοποιός έχει μια από τις καλύτερες επιδερμίδες. Διατηρεί την επιδερμίδα της φωτεινή και λαμπερή..Επίσης, αν και ανοιχτόχρωμη δεν φαίνεται να έχει πάθει ζημιά από την έκθεση στην ακτινοβολία του ήλιο γεγονός που μαρτυρά την πολύ καλή αντηλιακή προστασία..Πάντως, οι ειδικοί νομίζουν πως και αυτή θα έχει κάνει κάποιες θεραπείες και κάποιο μπότοξ. Rennee Zellweger:
Μπορεί να είναι ιδιαίτερα συμπαθητική όμως η επιδερμίδα της δεν είναι αυτό που θα λέγαμε ως παράδειγμα προς μίμηση..Είναι άτονη και μη ομοιόμορφη γεγονός που αποδίδεται από τους ειδικούς σε έλλειψη φροντίδας και αντηλιακής προστασίας.Μπορεί όμως να διορθωθεί με ένα χημικό πήλινγκ ή με άλλες μεθόδους που ένας δερματολόγος μπορεί να συστήσει.

follow us


http://micasecrets.wordpress.com/page/2/

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου