Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ενα ωραίο πιάτο. «Δεν χρειάζεστε χαβιάρι μπελούγκα, μπορείτε να πάρετε πιο οικονομικό» λέει η Ιζαμπέλ Αλιέντε, που στο «Αφροδίτη» συνδύασε με μεγάλη επιτυχία τις γεύσεις της κουζίνας με τις γεύσεις... του σώματος...


Υλικά για 2 άτομα

1/2 χυλοπίτες

50 γραμμάρια χαβιάρι ή και μπρικ

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 λιωμένο σφιχτό αβγό

1 κουταλιά της σούπας κάπαρη

6 μικρά πράσινα σπαράγγια

1 φλιτζάνι ξινή κρέμα

Εκτέλεση: Βράζετε τις χυλοπίτες με μια κουταλιά λάδι και αλάτι. Βράστε τα σπαράγγια στον ατμό για 5 λεπτά και κόψτε τα σε τεμάχια τριών εκατοστών περίπου. Περιχύστε τα με μια κουταλιά της σούπας λάδι. Ανακατέψτε τα με την ξινή κρέμα μέσα σε μια ζεσταμένη στον φούρνο πιατέλα. Ρίξτε τις χυλοπίτες και ανακατέψτε. Ρίξτε από πάνω την κάπαρη, το σφιχτό αβγό και τέλος το χαβιάρι. Διακοσμήστε με ένα λεμόνι κομμένο στα τέσσερα στις άκρες της πιατέλας. Σερβίρετε αμέσως.




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου