Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κάθε πρόσωπο έχει τις ιδιαιτερότητές του. Αυτό σημαίνει ότι ένα κούρεμα όπως κι ένα μακιγιάζ δεν ταιριάζει σε κάθε πρόσωπο. Είναι διαφορετικά τα σημεία που πρέπει να τονιστούν ή να καλυφθούν κάθε φορά.


Τριγωνικό
Εδώ θα σκιάσετε τα πλαϊνά του μετώπου και θα δώσετε λάμψη στο πηγούνι. Το ρούζ σε σκούρα απόχρωση.....

μόνο πάνω στα μήλα. Μια πινελιά ρουζ στο πηγούνι για να το στρογγυλέψετε.Πουδράρετε το ρουζ για να απαλύνετε τα μπαλώματα.

Τετράγωνο
Θα πρέπει να σβήσετε το μέτωπο και το πηγούνι που είναι τονισμένα σκιάζοντας τα σημεία αυτά. Απλώστε το ρούζ με λοξές πηνελιές πάνω στα μήλα, προς τα χείλη. Ποτέ πάνω από το ύψος των ματιών. Εδώ το βλέμμα θα πρέπει να είναι έντονο, μεγάλη προσοχή στη γραμμή των φρυδιών.

Μακρόστενο
Θα πρέπει να μειώσετε το μήκος και να αυξήσετε το πλάτος. Θα μειώσετε στο ελάχιστο τις περιοχές όπου δημιουργούνται οι σκιάσεις. Προτιμάτε τις ανοιχτές αποχρώσεις για βάση και ρουζ.Οι σκούρες στο πηγούνι, στην περιοχή κάτω από τα χείλη και στο μέτωπο. Τονίζετε τα μάτια μεγαλώνοντας τα προς την εξωτερική γωνία. Τέλος πρέπει να δώσετε μεγαλύτερο σχήμα στα χείλη.

Στρογγυλό
Πρέπει να δώσετε όγκο μόνο στο πηγούνι και στο μέτωπο, σκιάζοντας τα πλαϊνά του προσώπου. Το ρούζ είναι ο facestyle2καλύτερος σύμμαχος και θα το απλώσετε με διαγώνιες κινήσεις. Ξεκινήστε κάτω από τα μήλα και προχωρήστε όσο μπορείτε μέχρι τους κροτάφους ή απο την εσωτερική πλευρά των αυτιών και με κατευθυνση τη γωνία των χειλιών.

Οβάλ
Θεωρητικά πρόκειται για το τέλειο σχήμα και πρέπει να δείξουμε και να διατηρήσουμε τη φυσική αρμονία του. Θα δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στο χρώμα της επιδερμίδας και θα αποφύγουμε να απλώσουμε το ρουζ πολύ ψηλά. Το βάζουμε κυρίως στα μήλα και μετά το σβήνουμε στους κροτάφους. Η ποσότητα του ρούζ θα πρέπει να είναι σχετικά λίγη γιατι θέλουμε να αναδείξουμε τα μάτια και τα χείλη.





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου