Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το πολυαναμενόμενο album της Susan Boyle, του «ασχημόπαπου» με την κρυστάλλινη φωνή που έκλεψε καρδιές στο show «Britain’s Got Talent», έκανε ρεκόρ προ-παραγγελιών στο site του Amazon. Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της Boyle με τίτλο «I dreamed a dream» κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου...


Το cd της 48χρονης πρώην εθελόντριας της εκκλησίας της Σκωτίας ταρακούνησε για τα καλά το Amazon σπάζοντας όλα τα ρεκόρ προπαραγγελίας για album στην 14χρονη ιστορία του site και ξεπερνώντας τις επιδόσεις τόσο του «Supermarket Fantasy» της γιαπωνέζικης ροκ μπάντας Mr. Children το 2008, όσο και του «Not too late» της Norah Jones το 2007.

Η Susan Boyle δεν κατάφερε για λίγες μόνο ψήφους να κερδίσει την πρωτιά στο talent show «Britain’s Got Talent» τον περασμένο Απρίλιο, με αποτέλεσμα να εισαχθεί λίγες μέρες αργότερα σε κλινική με συμπτώματα κατάθλιψης και υπερκόπωσης.

Με τη βοήθεια ωστόσο του… αυστηρού κριτή Simon Cowell, που είναι και ο παραγωγός του πρώτου της album, κατάφερε να ξανασταθεί στα πόδια της και να μπει στο στούντιο για να ετοιμάσει το δισκογραφικό της ντεμπούτο.

Το «I dreamed a dream» κυκλοφορεί στις 24 Νοεμβρίου από τη Sony και όλα δείχνουν ότι θα κατακτήσει εύκολα την κορυφή των charts.
Δείτε το βίντεο:



πηγή
http://manosbee.blogspot.com/2009/11/blog-post_6266.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου