Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κάθε γυναίκα οφείλει στον εαυτό της να είναι και να δείχνει όμορφη! Αν εμείς πρώτα απ' όλα δεν εκτιμήσουμε αυτό που είμαστε, τότε δεν πρόκειται και οι γύρω μας!

Βέβαια δεν είμαι υπέρ στο να αντιγράφουμε τα μοντέλα των βιτρινών και των περιοδικών μόδας! Κάθε γυναίκα καλό ...


είναι να έχει το δικό της προσωπικό στυλ, να φοράει ρούχα που την κολακεύουν και την κάνουν να νιώθει άνετα!

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν ακολουθώ την μόδα πιστά! Ναι μεν αγοράζω κάποια κομμάτια που με ενθουσιάζουν κάθε σεζόν, αλλά αυτά μετά τα προσαρμόζω με αυτά που ήδη έχω και δημιουργώ το προσωπικό μου στυλ!

Στις μέρες μας θεωρώ ανόητο πλέον οι γυναίκες να μην είναι περιποιημένες και καλοντυμένες!

Όταν λέω περιποιημένες δεν εννοώ να χρησιμοποιούν πανάκριβα προϊόντα ομορφιάς και να είναι κάθε μέρα μέσα στα ινστιτούτα , αρκεί νομίζω να είμαστε καθαρές, με περιποιημένα άκρα, μαλλιά & πρόσωπο και αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και με πολύ οικονομικά προϊόντα (εξάλλου δεν παίζει ρόλο η τιμή ενός προϊόντος για να έχει αποτελεσματική δράση, αλλά η συνέπεια) ή και με απλά υλικά που πολλές φορές τα έχουμε και στο σπίτι μας!

Και όταν λέω καλοντυμένες δεν εννοώ ακριβοντυμένες, υπάρχουν ένα σωρό πολυκαταστήματα αλλά και μικρά μαγαζάκια της γειτονιάς με μοντέρνα ρούχα σε προσιτές τιμές που με σωστές επιλογές μπορούν να κολακέψουν κάθε γυναικείο σώμα!

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κατά την γνώμη μου είναι ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΕΣ να τις βλέπεις πάνω στις γυναίκες (και δυστυχώς τις συναντάω καθημερινά). Και δεν εννοώ να μην ταιριάζει η α τσάντα με το β παπούτσι ή η γ ζώνη με το δ παντελόνι.

Διαβάστε τι εννοώ...

1)Τα ξεφτισμένα νύχια (και ειδικά άμα είναι βαμμένα σε έντονο χρώμα).

Εγώ για να αποφύγω κάτι τέτοιο(γιατί συμβαίνουν και ατυχήματα) τις καθημερινές στο γραφείο τα βάφω σε παλ αποχρώσεις ή ένα απλό γαλλικό, οπότε και λίγο να ξεφτίσει δεν θα κάνει μπαμ μέχρι που να πάω σπίτι να τα διορθώσω.



2)Οι απεριποίητες φτέρνες. Είναι ότι χειρότερο να φοράς πέδιλο και οι φτέρνες σου να έχουν ένα κιλό νεκρό δέρμα πάνω. Δυστυχώς το βλέπω πολύ συχνά αυτό και μάλιστα σε νεαρές κοπέλες! Νομίζω δεν χρειάζεται πολύ κόπο για να έχεις περιποιημένα άκρα. Εγώ τα περιποιούμαι κάθε Σάββατο λίγο και κάθε 1,5 μήνα (κυρίως το καλοκαίρι) πάω σε κάποιο ινστιτούτο για πιο εξειδικευμένη περιποίηση.



3)Τα απεριποίητα φρύδια. Νομίζω δεν είναι κόπος να βγάζεις τις περιττές τριχούλες κάθε 2-3 ημέρες. Εξάλλου αξίζει αυτή η θυσία, μιας που τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου μας!



4)Τα λευκά παντελόνια σε κοπέλες με πολύ κυτταρίτιδα ! Υπάρχουν τόσα όμορφα χρώματα στα παντελόνια που νομίζω είναι κρίμα για χάρη του λευκού να χαλάσουμε όλη μας την εικόνα. Αν τόσο λατρεύουμε το λευκό μπορούμε να το φορέσουμε σε μπλούζες ή σε φορέματα.



5)Τα κοντά σορτσάκια ή φούστες σε γεματούλες κοπέλες. Το συναντάω πολύ συχνά αυτό και πραγματικά απορώ. Χάθηκαν οι βερμούδες ή οι φουστίτσες μέχρι το γόνατο βρε αδελφέ?!


6) Τα πολύ ανοιχτά ντεκολτέ στις μπλούζες και φορέματα. Το αποτέλεσμα σε τέτοιες περιπτώσεις δείχνει φτηνό και όχι σέξι όπως πιστεύουν αυτές που τα φοράνε! Το πράγμα χειροτερεύει όταν δεν φοράνε από μέσα και σουτιέν! Όσο μικρό στήθος και να έχεις το σουτιέν είναι απαραίτητο!



7)Οι μελαχρινές κοπέλες όπου βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά και αφήνουν την μαύρη ρίζα να φτάνει μέχρι τα αυτιά! Εντάξει κοπέλα μου το καταλάβαμε, δεν είσαι φυσική ξανθιά, μην μας το επιδεικνύεις τόσο πια, έλεος!



8)Το μέικ απ που σταματάει στο σαγόνι και είναι λες και φοράς μάσκα! Συγκεκριμένα στο τελευταίο μου ταξίδι η αεροσυνοδός , μια πολύ όμορφη κοπέλα, είχε βαφτεί έτσι ακριβώς. Εκτός του ότι δεν το είχε εφαρμόσει σωστά , φορούσε και λάθος απόχρωση. Χαλούσε όλη της την εικόνα.



9) Οι κοπέλες που μυρίζουν ιδρωτίλα! Είναι δυνατόν? Στις μέρες μας? Με τόσα όμορφα αφρόλουτρα και αποσμητικά! Το άκρως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!



10)Οι αξύριστες μασχάλες!!! Κάποιες κοπέλες είναι τόσο άνετες! Φοράνε τα αμάνικα και οι τρίχες ξεπροβάλλουν καμαρωτές καμαρωτές! Μια πολύ καλή φίλη μου μας έδωσε μια πολύ χρήσιμη συμβουλή. Όταν ξυρίζουμε τις μασχάλες να χρησιμοποιούμε μαλακτική μαλλιών. Έτσι οι τρίχες αργούν να βγουν και όταν βγαίνουν είναι απίστευτα μαλακές και αραιές. Δοκιμάστε το!


πηγή
http://aspegoulasfashionblo.pblogs.gr/2009/07/o-dekalogos-twn-synhthesterwn-lathwn-ths-gynaikeias-emfanishs.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου