Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κάθε χρόνο, ανάλογα με τις συνθήκες που διαμορφώνονται οικονομικά, κοινωνικά, στιλιστικά, καθορίζονται και οι τάσεις στη μόδα των νυφικών, των αξεσουάρ, αλλά και σε όλα τα άλλα στοιχεία που συνθέτουν ένα γάμο, όπως είναι η διακόσμηση, το στυλ, το χρώμα και αρκετά ακόμη.
Για τις τάσεις στα χρώματα που θα επικρατήσουν στον γάμο το 2010, έχουμε ασχοληθεί σε προηγούμενο post και από αυτό...
μπορείτε να διαπιστώσετε ότι έρχονται στο προσκήνιο χρώματα που είχαμε καιρό να δούμε σε πρώτο ρόλο, όπως για παράδειγμα το τυρκουάζ.
Είναι όμως ώρα να μιλήσουμε και για άλλα wedding trends του 2010
Νυφικά Trends 2010


Με τις εβδομάδες μόδας ανά τον κόσμο να έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, ένα είναι σίγουρο. Η μόδα κύκλους κάνει! Για το 2010, μεταξύ άλλων, βλέπουμε να μεγαλώνει η τάση προς τα κοντά νυφικά, που θυμίζουν δεκαετίες ’50 και ’60. Hot trend για το 2010 αποτελεί και το μαύρο χρώμα, που το βλέπουμε είτε σε μεγάλη έκταση, είτε σε λεπτομέρειες που προσδίδουν στυλ, όπως για παράδειγμα μια μαύρη κορδέλα στη μέση ή ένα μαύρο υφασμάτινο λουλούδι στη φούστα, ή ακόμη κι ένας μεγάλος μαύρος φιόγκος. Επίσης, η δαντέλα που πολυφορέθηκε, ειδικά το 2009, κάνει μερικά βήματα πίσω και δίνει τη θέση της σε «καθαρά» υφάσματα, αλλά και στο τούλι. Τέλος, οι ώμοι της νύφης στις περισσότερες περιπτώσεις μένουν ακάλυπτοι, καθώς τα νυφικά είναι, φανατικά, στράπλες, είτε ακολουθούν κάποιο σχέδιο που αναδεικνύει τους ώμους, έχοντας όμως μανίκια σε ποικιλία μάκρους.
sex and the city carry bradshaw brideΑξεσουάρ για τη νύφη Trends 2010
Τα αξεσουάρ αποκτούν μεγαλύτερο ρόλο στην νυφική εμφάνιση. Ξεκινώντας από το πέπλο, βλέπουμε αυτό να εμφανίζεται συχνότερα και να γίνεται κοντό και με όγκο, αλλά συναντάμε και το βέλο, όπως συνηθίζαμε να τα βλέπουμε στις σταρ του Χόλυγουντ περασμένων δεκαετιών. Πόντους κερδίζουν όμως και άλλα στοιχεία που προσδίδουν στυλ και θεατρικότητα, με κυριότερα τα headbands, τα fascinators και γενικότερα ό, τι έχει σχέση με αξεσουάρ για το κεφάλι και την νυφική κόμμωση, όπως οι τιάρες ή τα καπέλα. Τα φτερά και τα λουλούδια αποτελούν hot trends στα νυφικά αξεσουάρ...

http://weddingblog.teleiosgamos.gr/fashion-beauty/%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-2010-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF#more-633




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου