Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Εκτός από το ντύσιμο και το μακιγιάζ σας, πολύ βασικό είναι να δώσετε έμφαση και στο χτένισμα που θα επιλέξετε για τα ρεβεγιόν και τις νυχτερινές σας εξόδους. Ανάλογα με την κουπ σας και το μάκρος των μαλλιών σας, οι προτάσεις και φέτος είναι πολλές. Το festive look
για τα μαλλιά είναι all time classic και αυτός είναι και ένας λόγος που καθιστά εύκολη την επιλογή σας.

Μεσαίου μήκους μαλλιά.
Κάντε τα μαλλιά σας μπούκλες και πιάστε τα ψηλά, αφήνοντας στο πρόσωπο τούφες. Δώστε τους έξτρα όγκο, ώστε να φαίνονται πυκνά. Μπορείτε να συνοδέψετε την κοτσίδα με γαλλικές πλεξούδες, αλλά και διάφορα αξεσουάρ (αστεράκια, λουλούδια κ.α) που θα βρείτε στο εμπόριο. Εάν θέλετε να φαίνονται ακόμα πιο πλούσια, προσθέστε στα μαλλιά σας έξτρα τούφες εξτένσιονς ή κλιπς.

Μακριά μαλλιά.
Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας ελεύθερα. Εάν είναι ίσια, κάντε μπούκλες σε όλα τα μαλλιά σας και αφήστε τα! Κάντε λοξή χωρίστρα προς τα έξω και δώστε της όγκο. Τα προϊόντα styling θα παίξουν τον βασικό ρόλο στην συγκεκριμένη σας επιλογή, καθώς θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι είναι αρκετά καλό για να κρατήσει τα μαλλιά σας σε φόρμα όλο το βράδυ.

Κοντά μαλλιά.
Εάν είναι ίσια, απλά δώστε τους μία φόρμα και αφήστε τα ελεύθερα. Μπορείτε να αφήσετε αφέλιες. Βάλτε στις άκρες κερί ώστε να έχουν την κατάλληλη φόρμα. Εάν τα μαλλιά σας είναι σγουρά ή σπαστά, ισιώστε τα και δημιουργήστε το κατάλληλο χτένισμα. Μπορείτε να κάνετε μία πλαϊνή χωρίστρα, για να δώσετε πιο εκκεντρικό ύφος.

Καρέ μαλλιά.
Επειδή αυτό το κούρεμα ήταν φέτος το νούμερο ένα, πολλές από εσάς θα το έχουν κάνει… Το κούρεμα αυτό, είναι από μόνο του μια κουπ, που μπορεί, ανάλογα με τη φόρμα του να γίνει ο σύμμαχος σας, σε κάθε εμφάνιση. «Παίξτε» με τις άκρες των μαλλιών, χρησιμοποιώντας κερί. Δώστε τους παραπάνω όγκο και κάντε χωρίστρα χιαστή ή και εντελώς ατημέλητη!



πηγή
http://www.thefirst.gr/displayITM1.asp?ITMID=366


follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου