Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Τα χριστούγγεννα πλησιάζουν δες ορισμένες συμβουλές για τέλειο μακιγιάζ και να γίνεις εσύ η σταρ των γιορτών...
Μην νομίζεις! Εννιά στις δέκα γυναίκες δεν διαθέτουν τέλειο και λαμπερό δέρμα. Πολύ απλά, γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες για τη σωστή βάση του μακιγιάζ. Το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ, με τη βοήθειά μας φυσικά, και να αποκτήσεις το δέρμα που ονειρεύεσαι!Το 1ο που πρέπει να κάνετε είναι να ενυδατώσετε καλά το πρόσωπό σας. Είναι το πιο βασικό βήμα για τέλεια όψη και συχνά οι γυναίκες ξεχνάμε ή βαριόμαστε να το κάνουμε! Αφού πλύνεις πολύ καλά το πρόσωπο, πέρασέ το με λίγη ενυδατική κρέμα. Μπορείς να βρεις καλή ποιότητα, κυρίως στα φαρμακεία, μιας και είναι δερματικά ελεγμένες. Προτίμησε κάποια που να μην σε αφήνει αίσθηση λιπαρότητας, αλλά να είναι δροσιστική και να απορροφάται εύκολα. Και πιστέψτε ότι όλες οι γυναίκες μετά την ηλικία των 27 την χρειάζονται.
Το μέικαπ, αποτελεί σύμμαχο της κάθε γυναίκας, στην προσπάθειά της να βελτιώσει πιθανές ατέλειες του προσώπου και να προβάλλει σωστά τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί να τονίσει.
1. Για να έχεις φωτεινότητα, χρησιμοποίησε (primer), θα το βρεις σε μορφή κρέμας ή σκόνης. Προτού βάλεις βάση, πάρε μια ποσότητα σε μέγεθος φασολιού και άπλωσέ την στο μέτωπο, το πηγούνι και στα μάγουλα.


2. Τώρα πρέπει να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει στο χρώμα της επιδερμίδας μας! Συνήθως επιλέγουμε πολύ πιο σκούρα απόχρωση για να δείχνουμε ηλιοκαμένες... Μην ξεχνάς λοιπόν ότι η ιδανική απόχρωση είναι που βρίσκεται πιο κοντά στην απόχρωση της επιδερμίδας σου, εάν θες να δώσεις λίγο περισσότερο χρώμα, πρόσθεσε τερακότα. Κάνε το ίδιο και στην περιοχή του λαιμού σου για να μην είσαι σαν κινητό χρωματολόγιο! Ίσως χρειαστεί να αναμίξεις δύο διαφορετικές αποχρώσεις για να αποκτήσεις το τέλειο αποτέλεσμα.
3. Προτελευταίο στάδιο είναι το όπλο εναντίον των μαύρων κύκλων, πιό άλλο από το κονσίλερ. Ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζεις σοβαρό πρόβλημα, αποκλείεται να μην το περνάς κάθε φορά που ξενυχτάς και στερείσαι ύπνο ή όταν δουλεύεις υπερωρίες! Πρώτα απ’όλα, βάλε λίγη ενυδατική ματιών για να τα προστατεύσει από το κονσίλερ. Δύο σταγόνες κονσίλερ είναι αρκετές, τέλος άπλωσέ το με το δάχτυλό σου μέχρι να μην ξεχωρίζει από το μέικαπ.
4. Και το τελευταίο βήμα είναι η πούδρα! Ένα ελαφρύ πουδράρισμα στη μύτη, το μέτωπο και τα μάγουλα ολοκληρώνει το μακιγιάζ, το βοηθά να διαρκέσει όλη μέρα και μειώνει την γυαλάδα! Μια λεπτή και διάφανη πούδρα, είναι πάντα κατάλληλη για ένα τέλειο φινίρισμα .


freefotos.gr



---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Unknown είπε... @ 18 Φεβρουαρίου 2010 στις 5:09 μ.μ.

ine poli simantiko gia ena telio makigiaz na xeroume na tiroume ta vimata !!k i alithia ine oti pira polles plirofories apo to site tis Loreal sto facebook
http://www.facebook.com/LOrealParisGR?ref=ts
gia opion endiaferete !!

Δημοσίευση σχολίου