Τα παντα για τη γυναικα
.
| 1 σχόλια ]

Θα τη φτιάξεις μόνη σου στο σπίτι, μέσα σε λίγα λεπτά Τον τελευταίο καιρό η κούραση σας έχει χτυπήσει την πόρτα; Ο ύπνος σας είναι άστατος; Οι υποχρεώσεις τρέχουν; Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα, τα...
ίδια περνάμε και εμείς.
Αυτό όμως δε σημαίνει πως θα πρέπει όλη αυτή η καθημερινή πίεση και το άγχος να διαγράφονται στο πρόσωπό σας.
Αν, λοιπόν, έχετε σακούλες και μαύρους κύκλους λάβετε γρήγορα τα μέτρα σας.
Δοκιμάστε την παρακάτω φυσική συνταγή και δώστε το φιλί της ζωής στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Πάμε να δούμε πώς:

Θα χρειαστείτε: 250ml βραστό νερό και 1 κ.σ αποξηραμένο χαμομήλι

Διαδικασία: Ζεσταίνετε το νερό και το ρίχνετε μέσα σε ένα μπολ, το οποίο πρώτα έχετε γεμίσει με χαμομήλι. Σκεπάστε το μπολ με ένα καπάκι και αφήστε το χαμομήλι για περίπου 30 λεπτά μέσα στο νερό. Έπειτα σουρώστε και φυλάξτε το μείγμα στο ψυγείο.

Αφού κρυώσει, πάρτε δύο μικρά κομματάκια από βαμβάκι και μουλιάστε τα με το χαμομήλι. Τοποθετήστε τα στα βλέφαρά σας και χαλαρώστε για περίπου 15 λεπτά. Επαναλάβετε τη διαδικασία τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.

Extra tip: Αν τα μάτια σας συνεχίζουν να είναι πρησμένα, τότε τοποθετήστε κρύα φακελάκια από μαύρο τσάι στα βλέφαρά σας, για ένα περίπου δεκάλεπτο!
https://gr.news.yahoo.com

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Elsa είπε... @ 28 Απριλίου 2015 - 11:40 π.μ.

Πολύ καλή μέθοδος.. Πιο απλή και γρήγορη μέθοδος ακόμα είναι να πάρετε ένα παγάκι, να το τυλίξετε σε ένα ύφασμα και να το τοποθετήσετε κάτω από τα μάτια... Μπορείτε επίσης να φτιάξετε παγάκια από μαύρο χαμομήλι.

Δημοσίευση σχολίου