Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όποιο κι αν είναι το προπονητικό σου επίπεδο μπορείς να κάνεις κάποια πράγματα για να γυμναστείς πριν την ημέρα του γάμου σου... Ακόμα κι αν πηγαίνεις τακτικά στο γυμναστήριο μπορείς...
να κάνεις μερικές αλλαγές στην προπόνησή σου για να αποτελεί μεγαλύτερη πρόκληση για σένα.

1. Αν πηγαίνεις που και που στο γυμναστήριο προσπάθησε να πηγαίνεις λίγο πιο συχνά ενώ αν σου αρέσει να σηκώνεις βάρη προσπάθησε να βάλεις και λίγη αερόβια άσκηση στην καθημερινότητά σου.

2. Μιας και θα είσαι το επίκεντρο της προσοχής, την ημέρα του γάμου σου, η τέλεια στάση είναι πολύ σημαντική. Τόσο σημαντική που καλό είναι να κάνεις μερικές ασκήσεις για τους ώμους και την πλάτη σου έτσι ώστε να έχεις μία πιο καλή στάση, γεμάτη αυτοπεποίθηση.

3. Όταν θέλεις να χάσεις μερικά κιλά για το γάμο σου προσπάθησε να μην επικεντρωθείς μόνο στη διατροφή. Η γυμναστική είναι το ίδιο σημαντική με τη δίαιτα έτσι ώστε να δείχνεις στα καλύτερά σου την ημέρα εκείνη. Αν θέλεις να είσαι πανέμορφη την ημέρα του γάμου σου για σένα πάνω από όλα και έπειτα για τον αγαπημένο σου τότε θα πρέπει να ιδρώσεις αρκετά.

4. Ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να κάνεις αν προσπαθείς να χάσεις βάρος για το γάμο σου είναι να πίνεις τις θερμίδες σου. Το κρασί, τα αναψυκτικά και οι χυμοί είναι ό,τι χειρότερο αν προσπαθείς να χάσεις βάρος.

5. Όσο για το τι μπορείς να κάνεις μία εβδομάδα πριν το γάμο σου; Καταρχάς μη λιμοκτονήσεις. Προσπάθησε να τρως λίγο πιο μικρές μερίδες από αυτές που συνηθίζεις να τρως και φρόντισε να αποφεύγεις τροφές που θα σου προκαλέσουν πρήξιμο. Αν θέλεις να δεις αποτελέσματα και έχεις μόνο δυο-τρεις μέρες στη διάθεσή σου ρίξ’το στις καθαρές πρωτεϊνες και στα λαχανικά και απέφυγε τα λιπαρά.

faysbook.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου